Safir Koleji’nden Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri

Safir Koleji’nden Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri

12.11.2019 11:55:05

Safir Koleji, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla düzenlediği törenin yanı sıra, bu anlamlı günde düzenlenen Satranç Turnuvası'na destek oldu.

İlçemiz diğer okullarında olduğu gibi Safir Koleji'nde de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Özgür Koçak'ın kampüs müdürlüğünde, diğer idareciler, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı programda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıldönümünde anıldı. Büyük Önder ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler, milletimizi benliğine ve egemenliğine kavuşturan, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran, Başkomutanımız, Büyük Asker, dünyanın hayran kaldığı lider, Büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal'i hazırladıkları şiirler eşliğinde minnetle andılar. Atatürk'e özel hazırlanan köşede kendisine çiçekler sunarak bıraktığı emanet için teşekkür ettiler.

SAFİR'DEN SATRANÇ TURNUVASI SPONSORLUĞU
Safir Koleji Silivri Kampüsü, Türkiye Satranç Federasyonu, Silivri Belediyesi ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Yaşar Kemal Salonu'nda 2-3 Kasım ve 9-10 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen İstanbul Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası'na destek oldu. Kazanan oyunculara ödülleri Safir Koleji Silivri Kampüsü Müdürü Özgür Koçak tarafından verildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP