Safir Koleji’nde kurs kayıtları başladı

Safir Koleji’nde kurs kayıtları başladı

20.01.2020 13:08:17

Safir Koleji'nde Robotik Kodlama, LGS Hazırlık, Speaking Club, Drama, Satranç, Modern Dans, Bale, Satranç, Gitar ve Piyano Kurs Programlarına kayıtlar başladı.

 Safir Koleji Silivri Kampüsü, Özgür Koçak'ın müdürlüğünde 2019-2020 eğitim-öğretim yılında birçok yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. Yarıyıl tatilinde de kurslara açık olacak okulda kayıtlar devam etmekte. Kontenjanlar sınırlı. Katılmak isteyenlerin başvurması gerekmekte.

 

“SAFİR KOLEJİ YENİLİKLERE DOYMUYOR”

Konuyla ilgili Safir Koleji Silivri Kampüsü Müdürlüğü şu duyuruda bulundu: “Robotik Kodlama, LGS Hazırlık, Speaking Club, Drama, Satranç, Modern Dans, Bale, Satranç, Gitar ve Piyano Kurs Programlarına kayıtlar başladı.

Safir Koleji 2019 -2020 eğitim öğretim döneminde yeniliklere doymuyor. Donanımlı atölye sınıflarımızda gerçekleştirilecek olan kurs programlarımız başlıyor.

Safir Koleji olarak Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözlerinin ışığında çalışmaya devam ediyoruz.

Yapacağımız atölye çalışmalarımız sayesinde çocuklarımız eğlenirken öğreniyorlar, kendilerini keşfediyor, ilgi alanlarını geliştiriyor, sosyal ve duygusal becerilerini attırıyorlar. Yeni bir çevreye dahil olarak yeni arkadaşlar ediniyorlar. Yeni açılacak olan kurs programlarımıza tüm Silivri'yi bekliyoruz.”

Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Üstünel Anaokulu’ndan Silivri’de bir ilk
Sonraki »

YORUM YAP