Rumeli Üniversitesi’ne yoğun ilgi

Rumeli Üniversitesi’ne yoğun ilgi

19.07.2017 09:53:41

İstanbul Rumeli Üniversitesi'nde Tanıtım ve Tercih günleri üniversite adaylarının yoğun katılımıyla sürüyor.

İstanbul Rumeli Üniversitesi 26 Temmuz 2017 tarihlerine kadar sürecek olan Tercih ve Tanıtım günlerinde Rehberlik Danışmanlık Hizmetini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Reyap Hastanesi İstanbul ve Çorlu şubelerinin yanı sıra ilçemizdeki Mehmet Balcı Yerleşkesi ve Silivri sahilinde bulunan Rehberlik Danışmanlık noktalarında yetkililer, yapacakları tercihler konusunda üniversite adaylarını bilgilendiriyor.

AKADEMİSYENLER ADAY ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
İstanbul Rumeli Üniversitesi Mehmet Balcı Yerleşkesi tanıtım ve tercih merkezinde akademisyenler de aday öğrencilerle bir araya geliyor. Seçmek istedikleri bölümler hakkında bilgi veriyor, sorularını yanıtlıyor ve en doğru tercihi yapabilmeleri adına destekte bulunuyor.

FAKÜLTE VE YÜKSEKOKUL PROGRAMLARI
İstanbul Rumeli Üniversitesi Fakülte ve Yüksekokul Programları şu şekilde;
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ; Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mimarlık ve İç Mimarlık,
SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Radyo TV ve Sinema,
İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ; Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Uluslararası İlişkiler,
SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon,

ÖNLİSANS BÖLÜMLERİ
İstanbul Rumeli Üniversitesi Önlisans Bölümleri ise şu şekilde;
MESLEK YÜKSEKOKULU; Adalet, Aşçılık, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı İ.Ö, Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi İ.Ö, Grafik Tasarımı, Grafik Tasarımı İ.Ö, İç Mekân Tasarım, Sosyal Hizmetler, Spor Yönetimi, Uçak Teknolojisi, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri,

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU; Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Diş Protez Teknolojisi, Diyaliz, Elektronörofizyoloji, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Odyometri, Patoloji Laboratuvar Teknikleri, Radyoterapi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri.

İKİNCİ ÖĞRETİME %50 BURS
2017-2018 Eğitim-öğretim yılında, üniversitenin ikinci öğretim ön lisans tam ücretli programlarını ilk 5 sırada tercih edecek öğrencilere İstanbul Rumeli Üniversitesi tarafından %50 oranında indirim uygulanacak.
Renginar SALİ

YORUM YAP