Rumeli Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzalandı

Rumeli Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzalandı

26.07.2017 09:28:24

İstanbul Rumeli Üniversitesi ile Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen arasında Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen ile İstanbul Rumeli Üniversitesi arasında 2017-2018 eğitim-öğretim yılını kapsayan Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Türk Sağlık-Sen ve Türkiye Kamu-Sen çalışanları ile eş ve çocuklarına, sendika tarafından isimleri kayıt öncesinde bildirilmesi koşulu ile ilk 5 tercihe yazıp, kazandıkları takdirde mevcut burs oranı üzerinden kayıt esnasında %5 oranında indirim sağlanacak.
Tercih yapan öğrenci ilk 5 tercihine yerleşemez ve tam ücretli programlarına yerleşirse Türk Sağlık-Sen ve Türkiye Kamu-Sen çalışanlarının çocuklarına kayıt sırasında üniversitenin lisans (İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık bölümleri hariç) ve önlisans tam ücretli programlarına (Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım programları hariç) ÖSYM tarafından yerleştirilen ve kesin kayıt yaptıran öğrencilere %30 indirim uygulanacak.
Türk Eğitim-Sen Silivri Şube Başkanı Cem Tan, İstanbul Rumeli Üniversitesi ile imza altına aldıkları eğitim işbirliklerini şu sözlerle duyurdu: “Türkiye Kamu-Sen üyesi olan arkadaşlarımız ve birinci derece yakınlarına herhangi bir şart ve kritere bakılmaksızın eğitim hizmetleri ücretlerinde %30 indirim yapılacak. Üyelerimize ve öğrenci adaylarımıza duyurulur.”
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Duru: Stat, sezona yetişecek
Sonraki »

YORUM YAP