Rumeli mezunlarını törenle uğurladı

Rumeli mezunlarını törenle uğurladı

17.09.2021 12:17:46

Silivri sınırları içerisinde 2016-2017 eğitim-öğretim yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren tek üniversite konumundaki İstanbul Rumeli, 4. Yılının mezunlarını hayata uğurladı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi 2020-2021 yılı mezunlarını 16 Eylül 2021 Perşembe günü Mehmet Malcı Yerleşkesinde düzenlenen törenle uğurladı. Başta Rumeli Üniversite Mütevelli Heyet Başkanı Hüseyin Balcı ve Balcı Ailesi, Rektör Prof.Dr. Tamer Dodurka'nın evsahipliği yaptığı mezuniyet törenine öğrenci ve aileleri, eğitim kadrosu, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Emniyet Müdürü Cemil Erim, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, Ülkü Ocakları Başkanları Erhan Özkök ve Özgür Bedel, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Amatör Kulüpler Başkanı Ali Tonta, Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan katılanlar arasındaydı.

Törende bölüm birincileri eğitim yaşantıları ve mezuniyet hislerini paylaşırken, Rektör Bey de gençlere hayat ile ilgili mesajlar veren bir konuşma yaptı.

 

YORUM YAP