Ruhsatsız işyerlerine kapatma

Ruhsatsız işyerlerine kapatma

14.08.2019 11:54:26

Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde ruhsatları olmadığı belirlenen 4 işletmenin Silivri Belediye Encümeni tarafından kapatılması kararlaştırıldı.

Ruhsat denetimlerine verilen ağırlık neticesinde işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan faaliyet gösterdiği tespit edilen işletmeler hakkında 24 Temmuz 2019 tarihli oturumda Silivri Belediye Encümeni tarafından kapatma kararları alındı.
Hakkında kapatma kararı alınan işyerleri şöyle:

MEHMET Y.'A AİT İŞYERİNİN KAPATILMASI
İlçemiz Fatih Mahallesi, Taşmektep, No:16C adresinde yapılan kontrol neticesinde ruhsatsız faaliyet gösteren Mehmet Y.'a ait Kadayıf İmalatı faaliyet konulu işyerinin açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin, 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

MUSTAFA Y.'YA AİT İŞYERİNİN KAPATILMASI
İlçemiz Semizkumlar Mahallesi,Sargün Caddesi, No:2B adresinde yapılan kontrol neticesinde ruhsatsız faaliyet gösteren Mustafa Y.'ya ait Market faaliyet konulu işyerinin açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin, 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

BERAT KAAN Ç.'A AİT İŞYERİNİN KAPATILMASI
İlçemiz Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Hüseyin Metinoğlu Sokak, No:5A adresinde yapılan kontrol neticesinde ruhsatsız faaliyet gösteren Berat Kaan Ç.'a ait Vintage Tatto unvanlı, Kafeterya faaliyet konulu işyerinin açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin, 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

İLKER K.'YE AİT İŞYERİNİN KAPATILMASI
İlçemiz Büyükçavuşlu Mahallesi, Kültürlü Sokak, No:18 adresinde yapılan kontrol neticesinde ruhsatsız faaliyet gösteren İlker K.'ye ait Mangal Kömürü ve Çıra Paketleme faaliyet konulu işyerinin açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin, 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

Kaynak:
Silivri Belediyesi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Mesan’da çifte kutlama
Sonraki »

YORUM YAP