Rizelilerden basına kaynaşma yemeği

Rizelilerden basına kaynaşma yemeği

21.01.2018 11:15:16

Silivri Rizeliler Derneği, düzenlediği kaynaşma yemeği ile yerel basın mensuplarını Karadeniz lezzet yolculuğuna çıkardı. 

2.Olağan Genel Kurul toplantısında üyelerin takdirini kazanarak Başkanlığa seçilen işadamı Sinan Abdullah Azder, yönetimi ile birlikte basın sektöründe çalışanları akşam yemeğinde ağırladı. 19 Ocak Cuma günü, derneğin hizmet merkezinde gerçekleştirilen gazetecilerle kaynaşma etkinliğine Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve ekibi ile Şevket Kotil Vakfı Kurucusu ve Başkanı Şevket Kotil de eşlik etti.

GAZETECİLERİ KARADENİZ MUTFAĞININ GÖZDE LEZZETLERİ İLE TANIŞTIRDILAR

Tamamen Karadeniz Bölgesi'ne özgü lezzetlerin yer aldığı masada ağırlanan gazetecilere, Karadeniz mutfağının en iyi temsilcilerinden muhlama, fasulye turşusu kavurması, mısır ekmeği, etli karalahana sarması gibi dillere destan olmuş yemekler, laz böreği ve pepeçura tatlıları servis edildi.

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİMİ İLE SONA ERDİ

Davet, Silivri Rizeliler Derneği Başkanı Sinan Abdullah Azder ve yönetim kurulu üyeleri ile basın çalışanları arasında hoş bir sohbet, samimiyet ve etkileşim ortamı sunması açısından önem taşıdı. Etkinlik günün anısına çekilen toplu fotoğraf çekimi ile noktalandı.

Hazal BAŞARAN

 

 

 

YORUM YAP