Restorasyon yeniden başladı

Restorasyon yeniden başladı

23.03.2019 10:41:55

Yıllardır bilmeceye dönen Mimar Sinan Köprüsünün restorasyon işi yer tesliminin ardından Kübra İnş. Turz. Taş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'e devredildi.

Silivri Tarihine Sahip Çık Platformu'nun da yakından takip ettiği, Mimar Sinan köprü restorasyonu tamamlanıyor. Yılan hikayesine dönen restorasyon işi 22 Mart 2019 Cuma günü yapılan yer tesliminin ardından Kübra İnş. Turz. Taş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'e devredildi.
Silivri köprüsü olarak bilinen Mimar Sinan tarafından yapılan ve Sultan Süleyman'a ithaf edilen Sultan Süleyman Köprüsü restorasyonuna başlanıyor. Yıllardır bilmeceye dönen restorasyon işi bugün yapılan yer tesliminin ardından Kübra İnş. Turz. Taş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'e devredildi.
10.589.479,29 TL sözleşme bedeli ile 420 gün sürede tamamlanacak olan restorasyon çalışması 15.05.2020'de bitecek. 17.01.2019/3957-1 Kurul Karar Numaralı işin Yapı Denetçisi, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı – Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü olacak.
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 32 Gözlü köprüde yeniden başlayan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Yılmaz ve Bozoğlu, bir süre önce İstanbul Valisi ile görüşerek, restorasyon konusunda yaşanan sıkıntının aciliyetini aktarmıştı.
Haber Merkezi

  1. mehmet mert mehmet mert

    seçim yatırımı bence, sanki restorasyon akp döneminde değil de başka bir parti zamanında başlamışta bitmemiş gibi seçim broşürlerinde 'yıllardır bitirilemeyen 32 gözlü köprü restorasyonu bitecek' diyerek vaatte bulunmaları gerçekten komik! siz milletin aklıyla dalga geçmeye devam edin!

YORUM YAP