Redoks Lüleburgaz kadrosunu güçlendiriyor

Redoks Lüleburgaz kadrosunu güçlendiriyor

17.08.2021 09:58:18

Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele veren Redoks Lüleburgazspor, kadrosuna iki oyuncu kattı. Takımda hedef şampiyon olmak.

Redoks Lüleburgazspor'da Transfer Komitesi'nin bir süredir sürdürdüğü transfer çabaları sonuç verdi. Kariyerlerinde şampiyonluklar bulunan Şile Yıldızspor sağbek Mehmet Yılmaz ve Çatalcaspor'dan Tolga Armağan kendilerini Kırmızı-yeşil renklere bağlayan imzayı attılar.

Redoks Lüleburgazspor kulübü Başkanı Yılmaz Canpolat, yapılan transferler ile daha da iddialı olduklarını söyledi. Atılan imzalardan dolayı da taraftarın heyecanlı olduğunu ifade eden Canpolat, şöyle dedi; “Redoks Lüleburgaz spor yönetim kurulu, tabiri caizse harıl harıl çalışıyor. Bu işler beni yorar ama busene çok mutluyum. Çok iyi bir yönetim kurulu kurduk ve herkes birbiri ile barışık. Birlik ve beraberlik içerisindeler. Her türlü konuyu, birbirlerine sorarak yapıyorlar. Transfer Komitemiz de, inanılmaz bir titizlikte çalışıyorlar. Çok değerli iki arkadaşımızı kulübümüze kattılar. Şehirde ve taraftarda büyük heyecan var. Busene iddialıyız. Mehmet gibi, Tolga gibi arkadaşların bize katılmasıyla daha da iddialı hale geldik.

Haber / Foto: Yılmaz Aktepe

YORUM YAP