Pis koku isyan ettirdi!

Pis koku isyan ettirdi!

27.09.2016 10:28:21

Mimarsinan Mahallesi'ne özellikle akşam saatlerinde yayılan ve son zamanlarda çekilmez bir boyuta ulaşan kötü koku mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Kamu kurumlarında muhatap bulamayan Vesim Aksu, “Bu mahalleye üvey evlat muamelesi yapılıyor” diyerek yetkililerin ilgisizliğine tepki gösterdi.

Siper sokak ve civarında akşam saatlerinde bastıran ağır koku vatandaşları çileden çıkardı. Kaynağı belli olmayan kokudan rahatsızlık duyan mahalle sakini Vesim Aksu, problemin çözülmesi için durumu ilgili kamu kurumlarına bildirdi. Sorunu anlatmak için Zabıta Müdürlüğü, İSKİ, Silivri Belediyesi ve mahalle muhtarıyla görüşen Aksu, yetkililerin “Bizim işimiz değil” diyerek işin içinden sıyrıldığını söyledi.

KİRACISI BIRAKIP GİTTİ
Kötü koku nedeniyle evlerinden çıkamaz hale geldiklerini söyleyen Vesim Aksu, temiz nefes alma haklarını kaybetmemek için giriştiği mücadelede yetkililerin duyarsızlığı yüzünden mağdur edildiklerini öne sürdü. Kiracısının dayanılması güç koku karşısında çocuklarının hastalanma riskini göze alamayarak evini bırakıp gittiğini de belirten Aksu, “1990 yılından beri burada ikamet ediyorum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Maalesef karşımızda muhatap bulamadık. Bunun sorumlusu kimse görevini yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Aksu, son zamanlarda ortaya çıkan gizemli kokunun giderilmesi için yetkililere bir kez de gazetemiz aracılığı ile seslendi.
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Kadri Yıldız’a son görev
Sonraki » Saral ve Vardar...

YORUM YAP