Sevginar Sali

Peker-Soylu; Bahçeli…

Hiçbir ulusal gündem bu denli yerel algılanmamıştı. Sedat Peker ismini yıllarca duyarız, birkaç yıl önce Silivri'de düzenlediği mitingte canlı da takip etmiştik. Öyle çok parlak bir intiba yaratmamıştı bende. Günlerce yayınladığı videolara dair tepkileri dinledikten sonra gelişi güzel birine göz atayım dedim (bayramdaydı), o vakte kadar yayınlanan hepsini izleyerek günü tamamladım.

Devamında yayınladığı her video ile, şimdiye kadar, Sedat Peker, hakkındaki önyargıları yıkarken, imajını düzeltirken, hedefindeki isimlerin ki bozuldu.

Dün akşam Haber Türk'te İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı programa kitlendi tüm Türkiye neredeyse…

Eminim herkesin içinde Sedat Peker'e inanmamak, devletin bakanına güvenmek için az ya da fazla bir direnç var. Soylu sağ olsun, onu yaşatmak için hiçbir şey yapamadı. Yapabilse yapardı muhakkak! Salı sabahı “Allah'ın iyi ki Süleyman Soylu'nun yerinde değilim” diyerek uyandım…

MHP Lideri Devlet Bahçeli girdi günün devamında devreye. Gitti gidiyor gözüyle bakılan İçişleri Bakanına bir kez daha sahip çıktı. AK Parti, İçişleri Bakanlığını ittifak kapsamında MHP'ye bıraktı da bizim haberimiz mi yok acaba diye aklımda deli sorular!

Şaka bir yana; MHP'nin son dönem genel siyaset politikalarını anlamaya uğraşmak hatta kızmaktan bile vazgeçmiş biri olarak söylüyorum, Bahçeli'nin ‘Hükümet'i değil gerçekten ‘devleti' düşündüğüne ikna olacağım...

  1. ufuk guler ufuk guler

    Terorle uyusturucu ve mafyayla mucadelede en basarili bakan olan sayin Soyluyu ne oldugu belirli bir mafya bozuntusu tarafindan itham edilmesi ve bunun gunlerce tartisilmasi sanki Soylunun bir sucu varmis gibi gosterilmeye calisilmasi uzuntu vericidir.Siz mafya devlet iliskileri gormek istiyorsaniz 90 li yillardaki Agar Ciller M.Eymur H.Ozkan gibi kisileri arastirin.Namusuyla calisan ve teroru bitirmek icin yemin eden Soylunun biz ve halkimizin buyuk cogunlugu yanindadir.

YORUM YAP