XXXXX

Öztürk ve Tunca göreve başladı

Yılmaz Kandemir'in Başkan Yardımcısıyken çıkardığı krizlerden birinde "Ya ben ya onlar gidecek” restinin sonucunda Araçlar Amiri Ayhan Öztürk ve Satın Alma Sorumlusu Süleyman Tunca hakkında muhalefetin de çabalarıyla soruşturma açıldı. Bu süreçte de Başkan Işıklar tarafından görevden uzaklaştırıldılar. İkili aklandı ve mahkeme görevlerine iade edilmelerine karar verdi. Dün itibariyle Ayhan Öztürk Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde, Süleyman Tunca da Strateji Müdürlüğü'nde göreve başladı.
Aylarca çektikleri sıkıntı bu süreçte Öztürk ve Tunca'nın yanına kar kalan tek şey. Aslında söyleyecek çok fazla şey olup, bunları söylemenin kimseye faydası olmayacağı bir durum. Herkes yaptıklarının karşılığını hayatta buluyor. Öztürk ve Tunca bunları yaşamayı nasıl hak etti bilmiyorum ama onlara yaşatılan da yaşatanın yanına kar kalmadı, hiçbir zaman kalmaz…

BELEDİYE ANKETİ SONA ERDİ
Silivri Belediyesi tarafından bir süredir yaptırılan anket çalışması geçtiğimiz hafta sonu itibariyle sona ermiş öğrendiğime göre. Sonuçların Cuma günü Başkan Işıklar'a iletilmesi bekleniyor. Her zamanki gibi alınan neticeler öncelikle yerel yönetim kurumlar ve temsilcileri arasında masaya yatırıp, değerlendirilecek. Ardından belki biz de size aktarma imkanı buluruz. Kesin bir bilgi değil ama sonuçların bir önceki ankete göre daha iyi olduğu konuşuluyor. Işıklar, üç yıllık süreçte yaptırdığı tüm anketlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Aynı çalışmaların en az üç kez Ak Parti tarafından da yapıldığını tahmin etmek zor değil ama nedense onların sonuçlarına ulaşmamız hiç mümkün olmadı.

BÜŞÜKÇAVUŞLU'DAN ŞİKAYET!
Büyükçavuşlu'dan gelen ciddi bir şikayet söz konusu. İSKİ ve İBB temsilcilerinin dikkatine; "Ben Büyükçavuşluluyum, köyümüzde kanalizasyon yoktu. Köyün alt yapısı yeni yapıldı, fakat daha faaliyete geçmedi, yani arıtması yapılmadı. Birçok kişi giderleri bağladığı için, köyün üst kısmından gelen pislikler, köyün alt kısmındaki logar kapaklarından fışkırıyor. Bu da mikrop yayıyor. Bana göre bu Büyükşehrin bir ayıbıdır. Çünkü Büyükçavuşlu, Silivri'nin bir mahallesidir. Birkaç yere söylenmesine rağmen ilgilenen olmadı. Gelip İSKİ çekiyor ardından yine taşıyor.”
Büyükçavuşlu'ya yapılan yatırımla övünülürken, sonucu ve halka etkisi ihmal edilmemeli. Siz çok iyi bir şey yapmaya niyetlenirsiniz, yaptığınızı da sanabilirsiniz ama gerçekte çok farklı bir durum yaşanıyor olabilir.
İktidar temsilcilerinin Büyükçavuşlu'dan iletilen bu şikayeti takip etmesinde fayda var.

GÜNÜN SÖZÜ
Daha fazla para ve başarı kazanmak; ailenizi ihmal etmenizi, sizi rahatsız eden bir işte çalışmanızı, en çok değer verdiğiniz kavramlarla ters düşmenizi, dostlarınızdan vazgeçmenizi ya da her gün çeşitli sıkıntılara katlanmanızı gerektiriyorsa, bu sizi mutlu değil mutsuz eder.
Dennis Prager

BİR ÖMÜR MUTLULUK DİLİYORUM
Denizbank Silivri Şubesi Portföy Yöneticisi Gülşah Can, 31 Ağustos 2012 tarihinde, Çanta Mahallesi Mostarpark Nilüfer Havuzbaşı'nda gerçekleşecek olan düğün töreniyle hayatını Fatih Eser ile birleştirecek. Kendisine şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

YORUM YAP