“Özgür ve güçlü yaşama kararlılığımız asla yıkılamayacak”

“Özgür ve güçlü yaşama kararlılığımız asla yıkılamayacak”

30.08.2016 09:49:16

Büyük Taarruzun 94. Yıldönümünde Zafer Bayramı mesajı yayınlayan AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, “Sadece vatanın bekası adına tek yürek olmayı başaran milletimiz FETÖ, PKK, PYD, DEAŞ v.b. tüm terör örgütlerine ve onları kullanan üst akla şehit ile gazilik pahasına gereken cevabı vermiş, ülkemizi bölme emelleri olanlara bundan 94 yıl öncesini tekrar hatırlatmıştır” dedi.

“Milletimizin tarihte eşi görülmemiş bir mücadele sergilediği Kurtuluş Savaşı'nı nihayete erdiren 30 Ağustos Zaferi'nin 94. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz” diyen AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Milletin bağımsızlığı ve vatanı uğrunda, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bu büyük destan, aynı zamanda, milletin bağımsızlığına inancının, ülkesine bağlılığının, özgür ve güçlü yaşama konusundaki kararlılığının asla yıkılamayacak güçte olduğunun da en önemli göstergesi olmuştur.

Milletimiz 30 Ağustos Zaferiyle; vatanımıza göz dikenlere kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir.

“VATANIN BEKASI ADINA TEK YÜREK OLMAYI BAŞARAN MİLLETİMİZ, ÜLKEMİZİ BÖLME EMELLERİ OLANLARA BUNDAN 94 YIL ÖNCESİNİ TEKRAR HATIRLATMIŞTIR”

Bu büyük millet; her ulusa nasip olmayacak bu özelliğini nesilden nesle taşıyarak 15 Temmuz günü benzeri görülmemiş bir birlik ve beraberlik örneği ile bir kez daha adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Hiçbir etnik kimlik, mezhep ve görüş ayrılığı olmadan, sadece vatanın bekası adına tek yürek olmayı başaran milletimiz FETÖ, PKK, PYD, DEAŞ v.b. tüm terör örgütlerine ve onları kullanan üst akla şehit ve gazilik pahasına gereken cevabı vermiş, ülkemizi bölme emelleri olanlara bundan 94 yıl öncesini tekrar hatırlatmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal kahramanlarımızı saygı minnet ve rahmetle anıyor; kahraman milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

YORUM YAP