Özel sporcularımız Silivri’yi yine gururlandırdı

Özel sporcularımız Silivri’yi yine gururlandırdı

20.11.2017 09:49:56

Silivri Beyaz Melekler Spor Kulübü sporcuları, Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası'ndan 3 Altın Madalya ile döndü.

Şampiyonluklarıyla ilçemizin gururu olan, Silivri Beyaz Melekler Spor Kulübü sporcuları Volkan Yavuzaslan ve Hasan Hüseyin Akkar, 17-19 Kasım 2017 tarihleri arasında Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Atletizm Türkiye Şampiyonası'na katıldı. Kendilerine kulüp antrenörü Yavuz Ergen eşlik etti.

VOLKAN YAVUZASLAN, 5. KEZ ÜST ÜSTE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Cirit Atma dalında Avrupa 2.si olan Down sendromlu Volkan Yavuzaslan, bölge şampiyonasındaki 27.56 cm'lik en iyi derecesi ve Türkiye rekorunun ardından 5. kez üst üste Türkiye Şampiyonu oldu. ÜÇ ALTIN MADALYA YİNE SİLİVRİ'NİN OLDU Özel sporcular Volkan Yavuzaslan, Disk Atma ve Cirit branşlarında iki Altın madalya, Hasan Hüseyin Akkar, Disk Atma branşında bir Altın Madalya kazanarak, Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası'ndan 3 Altın Madalya ile döndü.

ERGEN: BU YOLDA YANIMIZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Beyaz Melekler Spor Kulübü antrenörü Yavuz Ergen, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Söz verdiğimiz gibi sonuç yine değişmedi. Down sendromlu sporcumuz Volkan Yavuzaslan, Türkiye rekorunun ardından 5. kez üst üste Türkiye Şampiyonu oldu ve Silivri'mizi yine gururlandırdı. Bu yolda her daim yanımızda olan Kulüp Başkanımız Mesut Özdoğan, Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, Sanayici ve İş Adamları Derneği Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu, İnci Aydar, Alev ve Andon Arakelyan, Bayburtlu İnşaat sahibi Yusuf Bayburtlu'ya ve tüm Silivri halkına sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.”

ÖZDOĞAN: BU MUTLULUĞA ORTAK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Kulüp Başkanı Mesut Özdoğan, “Dünyadaki en büyük güzellik bu özel çocuklarımızın hayatına dokunmak, onları mutlu etmektir. Bu mutluluğa ortak olan herkese sonsuz teşekkürler.” dedi.

Renginar SALİ

YORUM YAP