Özdoğan, MHP’den Başkan Aday Adayı

Özdoğan, MHP’den Başkan Aday Adayı

6.12.2018 10:54:46

İlçemiz en başarılı eğitimcilerinden Mesut Özdoğan, Silivri'ye hizmetini siyaset yoluyla devam etmeyi seçerek MHP Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Uzun yıllar öğretmenlik ve yöneticilik yapan, ilçemiz en başarılı eğitimcilerinden Mesut Özdoğan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvurusunu 4 Aralık 2018 Salı günü Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına yaptı. Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklama töreninde Özdoğan'ı kendisi gibi eğitimci eşi Nurgül Özdoğan ve kızları yalnız bırakmazken, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şenol Türkyılmaz, MHP Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan, İstanbul Ülkü Ocakları 6.Bölge Başkanı Erhan Özkök, Türk Eğitim Sen İstanbul 9 No'lu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Türk Eğitim Sen Silivri Şube Başkanı Ümit Şerin ve Yönetimi, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel ve Yönetimi, Silivri Tokatlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, öğretmenler ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir topluluk katılarak desteğini esirgemedi.
Özdoğan'ın dosyasını kabul eden MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, aday adaylığının vatana, millete ve partiye hayırlar getirmesini temenni ederek sözü kendisine bıraktı.

ÖZDOĞAN: DEV GİBİ ESERLER BIRAKMAK İÇİN ÖNCE KARINCALAR GİBİ ÇALIŞMAK GEREKİYOR
“Mesut insanların yaşadığı Silivri için birlikte yürüyelim” diyerek yola çıkan Özdoğan, “Doğduğum değil ama doyduğum, yaşamaktan keyif aldığım, sevginin hoşgörünün vücut bulduğu Silivri'de kendi çocuklarımın yanı sıra diğer çocukları da yetiştirdiğim ilçemize hizmet için aday adayı oldum. Amacımız bir eğitimci gözüyle gençlerimize, çocuklarımıza ve kadınlarımıza öncelikle olmak üzere neler katabiliriz, onların hayatlarında neler değiştirebiliriz, farklı yaklaşımları nasıl getirebiliriz. Biz diyoruz ki; dev gibi eserler bırakmak için önce karıncalar gibi çalışmak gerekiyor. Rabbim işimizi kolay eylesin, kazanan Silivri olsun.” açıklamasında bulundu.
Mesut Özdoğan, Belediye Başkanı Aday Adaylığı açıklamasının ardından tebrikleri ve başarı dileklerini kabul etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP