XXXXX

OTOPARK SORUNU


Tapu Kadastro Hizmet Binası, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün arkasında hizmet vermeye başladı. Bununla birlikte bölgede baş gösteren trafik karmaşasının inanın tarifi mümkün değil. Belediyenin çevre düzenlemesi adı altında yaptığı kaldırımlara çıkanlar mı istersiniz, yolun üzerine aracını birkaç tur tapu binası çevresinde attıktan sonra öylece bırakanlar mı ararsınız!?
Servis araçlarının beklemesi için belediyenin gösterdiği bir yer vardı yanılmıyorsam… Yanılıyorsam da bir an önce göstersin.
İSKİ’nin parsellediği otopark alanı, boş beklerken vatandaşın bölgede park etmek için yer ararken ettiği küfürleri iletmeyi mesleki bir sorumluluk olarak görüyorum.
AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın ifadelerine göre tapu hizmet binamız şimdiden 5. olmuş…
Otopark konusundaki sıkıntı da düşünülseydi bu sıralamada daha yukarılara tırmanma şansımız vardı muhtemelen. Ama bu sorun devam ettiği sürece gerileme görünüyor uzun vadede benden söylemesi.
Ve de belediyeye bir kez daha uyarımızı yenileyelim; binalara inşaat ruhsatı, kamu kurumlarına yer verirken otopark sorununu düşünün… Sonradan kıvranmanız hiçbir işe yaramıyor, tecrübeyle sabittir.

CHP’DE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI SONA ERDİ
CHP’de aday adaylık başvuru süresi 67 başvuruyla tamamlandı. Bunlardan 4’ü belediye başkan aday adaylıkları, diğerleri meclis üyelikleri ile ilgili. Beklentilerin çok altında bir başvuru sayısı ama nedenini tahmin edersiniz. Işıklar…

SARAL İŞ MERKEZİ ASANSÖRÜ NE ZAMAN TAMİR EDİLECEK?
Saral Haseski İş Merkezi’nin bir asansörünün 15 Haziran 2013 tarihinden bu yana bozuk olduğunu belirten vatandaşlar ve binanın kiracıları ne zaman tamir yapılacağını soruyor. Ben iki aydır bu serzenişi duymaktan sıkıldım, Sarallar’ın pek umursadığı yok anlaşılan!
Binanın otopark sorunu da dile getiriliyor. Mevcut binanın karşısındaki Saral’ların yeni iş merkezi de tamamlandı. Kiralama işlemleri de tüm hızıyla devam ederken, bu durumun bölgenin otopark yoğunluğu ve sorununa sunacağı katkı şimdiden endişe yaratmış durumda!

NİCE GÜZEL YAŞLARA
Silivri’nin tanınmış avukatlarından Süleyman Yalçıntaş’ın doğum günü bugün. Kendisini kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılarının devamını diliyorum. İyi ki varsın. Sevdiklerin ve sevenlerinle güzel bir yaş geçirmeni diliyorum.

***

GÜNÜN SÖZÜ
Kaybetmekten mi korkuyorsun; kaybet.
Düşmekten mi korkuyorsun; düş.
Yaralanmaktan mı korkuyorsun; yaralan.

Sonra iyileş.
Yeniden kalk.
Yeniden başla.
Yeniden sev.
Yeniden âşık ol.
Bir daha mı düştün?
Bir daha kalk.

Er ya da geç, beklediğin gelecek.
Er ya da geç aradığın seni bulacak.

Ama sen bir kez yıldın mı, korktun mu,
Maskeni yüzüne geçirip kalkanlarını kuşandın mı, o zaman bitecek.

Beklediğin her ne ise asla gelmeyecek!
Aret Vartanyan

YORUM YAP