XXXXX

Ortaya Karışık

Aldığım duyumlara; göre İzzet Gültekin’den boşalan CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Aydan Atun’un atanması bekleniyor.
Selami Değirmenci’nin resmen ilçe başkan adaylığını ilan etmesi sonrasında, daha önceki kongrede karşısında seçim kaybeden “Erdoğan Ataç ile yeniden yola çıkılması ihtimali zayıfladı” diyor partililer.
Değirmenci’nin karşısına çıkacak alternatif aday isimler süreç yaklaştıkça teker teker eleniyor.

Dün akşam, Silivri Belediyesi’nin Ahmet Mesut Demirkol için verdiği uğurlama yemeğinde, Değirmenci ile Hüseyin Turan, bir köşeye çekilmiş keyifli şekilde görüşlerini paylaşıyordu.
Siyaset insanları ne hale sokuyor... Şartlar sizi düşmanlıklardan, yakınlıklara sürüklerken insanın elinden gerçekten neyin gelip, neyin gelmediğini durup sorgulama ihtiyacı doğuyor. Yüzlerindeki ifadeye baktım da hem yeniden yanmaya ölesiye adaylar hem de iktidar ateşinde hali hazırda yananların çektiği sıkıntıdan zevk almaktalar. Sanki kendileri yanmadı, sanki yine başa gelseler yanmayacaklar!

Demirkol’a veda yemeğinden bir kare daha... CHP’li Meclis Üyesi Şenel Yıldırım, AK Partili meclis üyeleri arasında. Kaçak hafriyat dökümü ile gündeme gelişlerinin ardından artık Silivri’de hafriyat işi yapamadığını, başka bölgelerde ormanlık alanlarda yol hafriyat işleri yaptığını söyledi. AK Partililer ile kurduğu samimiyeti gören basın mensupları Şenel, “AK Parti’ye mi geçiyor?” sorusuna yanıt aradı...

NOTER BİNASI TARİHE BAĞLANDI
Yıllardır atıl durumda bekletilen 1. Noter binası/Belediye İş Hanı İSKİ’ye satışının ardından yıkılarak yeniden yapılmasına ilişkin karar nihayet bir tarihe bağlandı görünüyor. Darısı Silivri merkezde atıl durumda bekleyen ve zamanla daha da çirkin ve ürkütücü hal alan diğer yapıların başına…

Haberin devamı 22.09.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP