Ortaköy Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanı hizmete girdi

Ortaköy Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanı hizmete girdi

15.10.2021 15:54:14

Ortaköy Mahalle Pazarı 13 Ekim 2021 Çarşamba gününden itibaren bölgeye Silivri Belediyesi tarafından kazandırmış olan Ortaköy Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanında
hizmet vermeye başladı.

Mayıs 2021'de yapımına başlanan alan kısa sürede tamamlanarak Ortaköy Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanı, Kavaklı'dan sonra yeni dönemin ikinci örnek kapalı pazar yeri olarak bir fiil hizmete açıldı.
Silivri Belediyesine ait 6 bin 314 m² alan üzerine inşa edilen Ortaköy Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanı projesinde; semt pazarının yanı sıra otopark, yeşil alan, çocuk oyun alanı ve basketbol sahası da yer alıyor.
Mahalle sakinlerinin uzun yıllardır beklediği Kavaklı Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanı ise 750 m² alan üzerine inşa edildi. İçerisinde yerel üretici pazarı ve mahalle pazarının yer aldığı pazar yerinde; kına, nişan ve düğün gibi etkinlikler de düzenlenebilecek.
Yatırımların kısa sürede tamamlanması ile Ortaköy ve Kavaklı Mahallesi sakinleri hem rahat ve konforlu alışveriş imkânı buldu hem de keyifli vakit geçirebilecekleri sosyal alanlara kavuştu.

YORUM YAP