XXXXX

Örgüt Sava, Belediye Kılıçdardoğluna Oynuyor


CHP Genel Merkez düzeyinde yaşanan değişimin ardından Silivri örgüt yönetimi yeni yapıda ilişkilerini partide gücünü kanıtlayan Genel Başkanı Önder Sav üzerinden düzenlerken, belediye yönetimi, yerel seçim sürecinin güzel hatırına, genel başkan kademesinden sürdürme yaklaşımı içerisinde.
Örgüt, Deniz Baykal ile bağlarını kolay bir şekilde kopartırken, yerel yönetimde görev alan temsilcilerin bu sürece nokta koyması o kadar rahat olmamıştır diye düşünüyor insan ister istemez.
Sonuçta kurultayda CHP bir karar verdi. İlçe yönetimini ve iktidarlarını CHP’ye dayandıranların saygı göstermesi gereken bir süreç söz konusu. Kimsenin aklından başka türlü davranmak da geçmiyordur zaten.

ÖRGÜT TOPLANTISI
BU AKŞAM
Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yurt dışı programı nedeniyle Haziran Meclisi öncesinde CHP grup toplantısı bu akşam CHP İlçe Merkezinde gerçekleştirilecek. CHP grup toplantısının gündeminde meclis konularından ziyade son ‘örgüt toplantısında’ yaşananların masaya yatırılması bekleniyor.
Aslında örgüt toplantısında abartıya kaçmadığınız sürece yaşananlar son derece normal. Sonuçları itibariyle de dile getirilen eksiklikler tüm taraflar için gözetildiğinde fayda doğurabilir. CHP Örgüt ve yerel yönetimin bunları nasıl değerlendireceği onlara kalmış tabi.
Toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Trakya ziyaretinin de değerlendirilmesi bekleniyor.

KAYMAKAMLIK VE NÜFUSTA
TAŞINMA HAZIRLIĞI
Silivri Kaymakamlığı ve Nüfus Müdürlüğü taşınma işlemlerini bir hafta süreyle erteledi. Ancak önümüzdeki haftadan itibaren, her iki kurumun da Selimpaşa’da hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Kaymakamlık binasında devam edecek tadilat çalışmaları süresince her iki kurum da Selimpaşa Mahallesi’nde hizmet verecek.

EMİN UYSAL GÜVEN
TAZELEDİ
Silivri Birlik Başkanı Emin Uysal, Pazar günü gerçekleştirilen kongrede iki yıllığına daha güven tazeledi. Şoförlerin desteğini alan Uysal, üyelerine en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmalarını etkin bir şekilde sürdüreceğini belirtti.

İSTANBUL'UN FETHİ      
Akşemsettin ve Fatih Sultan Mehmet, İstanbul’un fethi günü, yanlarında Fatih’in hocaları Molla Gürani, Molla Hüsrev de olduğu halde, törenle İstanbul’a giriyorlardı. Bizanslılar, şehrin Fatih’ine çiçek vermek için yarış ediyorlardı. Bir yerde, şehri fetheden kişinin bu ak sakallı hocalar arasında gencecik Fatih olacağını düşünmediklerinden, çiçekleri, ak sakallı Akşemsettin’e uzattılar. Akşemsettin, hemen atını geri çekerek, beyaz at üzerindeki genç Fatih’i gösterdi:
-Padişah ben değilim.
Fatih Sultan Mehmet:
-Ona geldiniz, ona. Padişah benim, ama o da benim hocamdır…

HOŞGELDİN BERİL BEBEK
CHP Silivri İlçe Yöneticisi Sibel Eskicioğlu, ismini Beril koydukları kız çocuğunu dünyaya getirdi. Sibel-Yalçın Eskicioğlu çiftini kutluyor, Beril bebek ile birlikte aileye sağlık ve mutluluklar diliyorum.

YORUM YAP