Ondepo Silivri’de bu işte tek

Ondepo Silivri’de bu işte tek

6.01.2017 10:22:50

Okuyucularımızı Silivri'nin değer yaratan iş modelleri ile tanıştırmaya devam ediyoruz. Bu defa sizlere kendisini Türlü İşler Atölyesi olarak tanımlayan Ondepo'dan bahsedeceğim. Kavaklı Mahallesi'nde faaliyet gösteren bu kuruluş; yaratıcılık odaklı, farklı ve sıra dışı tasarımlarıyla Vitrin Mankenleri, 3D Objeler ve Fuar Stantları imal ediyor. İhtiyacınıza yönelik çözümlerin geliştirildiği bu tasarım fabrikasını daha da ilgi çekici kılansa, tekrarı dahi olmayan, kişiye ve kuruma özel ürünler üretiyor olması!

Ondepo Türlü İşler Atölyesi, Ömür & Ateş Avus ile Serkan Özel'in ortaklığında hizmet veriyor. Bu işi Silivri'de onlardan başka yapan kimse yok! Alanında uzman ekibi ile birlikte Vitrin Mankenleri, 3D Objeler ve Fuar Stantları tasarlayıp, üreten, montajlayan, gerektiğinde teslimatını dahi yapan 3 genç patron, ortaya koydukları reklam çalışmaları ile sizlerin daha fazla müşteriye erişmeniz için etkili bir yol açıyor. Konuyu iyice açarsak ekmeğin aslanın ağzında olduğu şu rekabet ortamında işletmelerinize daha da fazla müşteri çekebilmeniz için yaratıcı çalışmalarla pazarlama çabanıza güçlü bir destek veriyorlar. Moody's Cafe & Restaurant önündeki yeni yıl konseptine özel tasarlanan kutup ayısını sanıyorum duymayan yoktur. Son günlerde herkesin konuştuğu, sahile uğrayanların selfie yapmadan geçmediği bu sevimli ayıcık Türlü İşler Atölyesi yapımıdır efendim… Çok orijinal değil mi? Eğer sizler de iş hayatınızda markanızın farkındalığını artırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz diyorum… Ondepo Türlü İşler Atölyesi, hayalinizdeki fikirleri gerçeğe dönüştürmek için hizmetinizde üstelik sadece Silivri ile sınırlı değil tüm Türkiye'ye iş yapıyorlar… Silivri'nin tek tasarım fabrikası, oldukça iddialı referanslara sahip. Kiğılı, Sarar, Diesel, Lufian gibi köklü giyim mağazalarının vitrin mankenlerini Ondepo yapıyor ayrıca mağazanın kişiliğini yansıtan vitrinlerin de sezonluk dekor işini üstleniyor. Türkiye'de vitrin tasarımı ve dekorasyon dünyasını yeniden şekillendirmeyi hedefleyen Ondepo atölye bünyesinde tasarım, üretim, montaj ve tadilat işlemleri titizlikle uygulanıyor.

YARATICILIĞIN DİNAMİZMİNDEN FAYDALANMAK İSTEYENLER İÇİN ALTIN FIRSAT
Ondepo Türlü İşler Atölyesi, ihtiyacınız olan bütün uygulamalarda sizlere yardımcı olmaya hazır. Değerli okuyucularımız http://www.ondepo.com.tr adresini ziyaret ederek, iletişime geçebilirsiniz. Unutmadan; aktif kullandıkları ondepo_ adlı instagram hesabını takip ettiğinizde tasarım harikası işleri kendi gözlerinizle görüp şahit olacaksınız. Tekstil sektöründe en önemli unsurlardan biri ürün teşhiridir keza aynı şekilde reklam çalışmalarında yaratıcı stratejilerin kullanılması da bir o kadar elzemdir. İçinde bulunduğumuz yoğun rekabet ortamında görsel sunumlarla işletmeniz için olumlu imaj sağlayacak bu hizmet, sizi rakiplerinizden birkaç adım öne çıkararak, pazar alanında önemli bir konum elde etmenize yardımcı olacak. Günümüzde işletmelerin tüketicinin zihninde ancak markalaşma ile yer aldığı gerçeğinden yola çıkarak naçizane tavsiyede bulunmak istedim…

Bir sonraki tanıtım yazımda görüşmek üzere, hoşçakalın!
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP