Ömür boyu mutluluklar

Ömür boyu mutluluklar

17.09.2019 10:01:01

Çiğdem Tezeller ve Nurullah Arıkan, sevenlerinin huzurunda ömür boyu mutluluk yemini ile yaşamlarını, hafta sonu gerçekleştirilen düğün merasiminde, birleştirdiler.

Gölpazarı Adliyesi Hakimi Çiğdem Tezeller ve Silivri geçmiş dönem Ülkü Ocakları Başkanı, Devlet Hastanesi Ameliyathane Klinik Sorumlusu ve Rumeli Üniversitesi öğretim görevlisi Nurullah Arıkan, 14 Eylül 2019 tarihinde Mega Country Kır Bahçesinde düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
Çiftin nikahlarını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kıyarken, şahitliklerini de Gölpazarı Kaymakamı İbrahim Güneş, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özen, Silivri Cumhuriyet Savcısı Asena Coşkun, Bölge Adliye Mahkemesi Hakimi Ömer Karagöl ve MHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Şenoğlu Türkyılmaz gerçekleştirdiler.
MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan, AK Parti geçmiş dönem İlçe Başkanı Metin Karakaş, meclis üyeleri Gökhan Dirik, Sami Barlas, Bora Balcıoğlu, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, İSMMMO Silivri Temsilcisi Simge Kandemir Kesen, BOTAŞ Silivri Proje Müdürü Samet Türkoğlu, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Sibel Kazar düğüne katılanlar arasındaydı.

Tezeller ve Arıkan ailelerinin yanı sıra, çiftin dost ve arkadaşları da özel günlerine eşlik ettiler.

Sevginar SALİ

YORUM YAP