Ömür boyu mutluluklar

Ömür boyu mutluluklar

27.08.2019 11:00:40

Silivri'de bir dönem gazetecilik yapan, Anavatan Partisi döneminin siyasetçilerinden Ahmet Refik Bek ile Hüsniye Bek çiftinin oğulları Oğuzhan Bek, hayatını Dilara Koç ile birleştirdi.

Ahmet Refik Bek ve Hüsniye Bek'in oğulları Oğuzhan Bek, 24 Ağustos Cumartesi akşamı Mega Country Kır Bahçesi'nde gerçekleştirilen düğünle hayatını Dilara Koç ile birleştirdi. Çiftin nikahlarını Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak kıyarken, evlilik cüzdanını geline teslim eden AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, her iki aileye de ‘hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

DÜĞÜN TÖRENİNE KALABALIK BİR DAVETLİ TOPLULUĞU KATILDI
Düğüne Bek ve Koç ailelerinin yakınları yanı sıra AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, geçmiş dönem AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş ile siyaset, iş ve basın camiasının tanınmış isimleri de katılarak yaşanan mutluluğa ortak oldular. Yüksek katılım sağlanan düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti, davetliler de geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

Biz de tebrik ediyor, genç çifte çıktıkları ortak mutluluk yolunda her şeyin gönüllerince olmasını diliyoruz.
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri'den...
Sonraki » Sonsuz saadetler...

YORUM YAP