Okulların güvenliği masaya yatırıldı

Okulların güvenliği masaya yatırıldı

6.02.2018 09:48:15

Okulların Çevresinde Alınan Güvenlik Tedbirleri konulu toplantının ikincisi düzenlendi.

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı Okulların Çevresinde Alınan Güvenlik Tedbirleri Toplantısının ikincisi geçen hafta protokol üyelerinin katılımıyla, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlendi.
Toplantı Silivri İlçe Kaymakamı Sayın Ali Partal'ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya Belediye Başkan Vekili Bora Balcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Yoldaş, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Aslan, İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hasan İpekoğlu, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, 35 Mahalle Muhtarı ve Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.
Okul ve çevresinin güvenliği ile ilgili çeşitli konular görüşüldü. Çocuk ve gençlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim dönemi geçirmeleri için okullarda alınan güvenlik tedbirleri değerlendirildi. Çalışmaların ikinci eğitim-öğretim döneminde de devam edeceği bildirildi. İlgililer, katılımcıların istek ve şikâyetlerini dinledi, çözüm önerilerini değerlendirildi.

YORUM YAP