Okul Dışarıda Günü’nü dolu dolu kutladılar

Okul Dışarıda Günü’nü dolu dolu kutladılar

27.05.2019 11:11:41

Gazi İlkokulu Sınıf öğretmeni Hülya Demirci, öğrenci ve velileri, Okul Dışarıda Günü'nü bir dizi oyun eşliğinde kutladılar.

Gazi İlkokulu Sınıf öğretmeni Hülya Demirci, öğrenci ve velileriyle 23 Mayıs 2019 tarihinde tüm dünyada kutlanan Okul Dışarıda Günü etkinliğini gerçekleştirdi.
Açık havada öğrenmeyi ve oyun oynamayı kutlayan Demirci, öğrenci ve velileri muhteşem bir gün yaşadı. Okulun bahçesine çeşitli parkurlar kurdular. Bazı oyunlar, sınıf velileri tarafından evlerde hazırlanarak okula getirildi ve hep birlikte oynandı. Minder kapmaca, su savaşları, baloncuklar yapma, patates baskı, hedefe top vurma, top havuzu oyunlarında öğrenci, öğretmenleri ve veliler tatlı rekabet içinde yarıştı ve doyasıya eğlendiler.
Çocuklar dışarıda oyun oynarken öğrenmenin ve eğlenmenin sevincini yaşarken, velileri de onların bu mutlu anlarına ortak oldular. Oyunlar sırasında problem çözme, takım çalışması ve yaratıcılık gibi önemli yaşam becerilerini de geliştiren öğrenciler için çok verimli bir gün yaşandı.
Derslerin dışarıda yapılabilme önemine de dikkat çekilen Okul Dışarıda Günü, Gazi İlkokulu 4/C sınıfı tarafından güzel ve mutlu anılar eşliğinde tamamlandı.
Renginar SALİ

YORUM YAP