Oğuz Erkan: Birçok hayallere ışık olacağız

Oğuz Erkan: Birçok hayallere ışık olacağız

8.08.2020 10:02:08

Sultanşehir Futbol Kulübü Başkanı Oğuz Erkan, yaptığı açıklamada, "birçok hayallere köprü birçok umutlara ışık olacağız ve bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum" dedi.

 

2013 yılında kurulan ve 180 sporcusu bulunan siyah-beyazlı Sultangazi ekibinin Başkanı Oğuz Erkan, şu ifadeleri kullandı: "Sultanşehir Futbol Kulübü olarak ilçemizdeki tüm gençleri kucaklamak gibi bir hayalimiz var. Bazı imkânları zorlayarak süreci en iyi hale getirmek için çaba harcıyoruz. Futbol dışında, Okçuluk, Yüzme, Basketbol, Futsal, Voleybol, Hentbol ve Jimnastik gibi branşları da ilçemize kısa zaman içinde getirerek tam bir spor akademisi haline gelmek istiyoruz. İlçemizde birçok yetenekli genç ve çocuk var ama sihirli bir değneği beklemek herkesin yanlışı; ilçemizin bazı mahallelerinde spor branşlarını getirerek nice yetenekleri çıkacağımıza şüphem yok" şeklinde konuştu.

                     

‘Herkesin kendine göre yeteneği var asıl olan o yeteneği keşfetmek' diyen Başkan Erkan, sözlerine şöyle devam etti: "Gençlere müjdemiz şudur ki, kısa bir süre sonra Habibler Mahallesi ücretsiz futbol akademiyle ilçemizin kenar mahallesindeki gençlere ulaşmayı hedefliyoruz. Ağustos Ayının 3. haftası Arev Koleji Sultangazi Şubesi'nde Yüzme, Okçuluk, Basketbol, Futsal, Hentbol ve Jimnastik gibi branşları açarak tam bir kolej ve akademi havasında gençlerin hayalleri için köprü olacak. Tüm gençlere ve çocuklara sesleniyorum. Herkesin kendine göre yeteneği var asıl olan o yeteneği keşfetmek. Tabela kulüp değiliz ama birçok hayallere köprü birçok umutlara ışık olacağız ve bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum. Tüm Sultangazi gençlerini ve çocuklarını bekliyoruz."

 

Ali Rıza Subaşı

YORUM YAP