Öğretmeninden öğrencilerine anlamlı hediye

Öğretmeninden öğrencilerine anlamlı hediye

19.09.2018 09:51:56

Ertuğrul Gazi Ortaokulu 5/B Sınıf Öğretmeni Derya Yaran, “Her çocuk bir fidandır. Sevgiyle büyür yetişir.” diyerek öğrencilerini fidanlarla karşıladı. 

Ertuğrul Gazi Ortaokulu 5/B Sınıf Öğretmeni Derya Yaran, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencilerini çok anlamlı bir hediyeyle karşıladı. Yaran, öğrencilerine doğanın ve fidanın önemini anlatarak, öğrencilerine birer fidan hediyesinde bulundu.

“HER ÇOCUK BİR FİDANDIR”
Doğayı, yeşili, fidanları koruyup yetiştirmeleri, önemini kavramaları ve doğa bilinci kazanmalarına destek sunmak isteyen Derya Yaran, “Her çocuk bir fidandır. Sevgiyle büyür yetişir. Bu yıl 5.sınıfa başlayan tatlı sınıfımı fidanlarla karşıladım. Yeşili tanısın, ona dokunsun, sevip korusunlar diye... Her birinin birer ağacı olsun ve onlarla birlikte büyüsün istedim. Okulunuza ve sınıfınıza hoş geldiniz çocuklar. Yeni eğitim-öğretim yılımız hepimize güzellikler getirsin.” dedi.
Fidanları öğretmenlerinin elinden sevinç içinde alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Onların mutluluğu, öğretmenleri Derya Yaran'a da duygusal anlar yaşattı.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu 5/B sınıfı öğrencileri, fidanlarını toprakla buluşturarak kendileri yetiştirecek.
Renginar SALİ

YORUM YAP