Öğrenciler okudukları kitapları paylaşıyor

Öğrenciler okudukları kitapları paylaşıyor

28.05.2020 13:08:03

Turgut Reis İlkokulu öğrencileri, “Bana Bir Kitap Anlatsana” etkinliği kapsamında okudukları kitapları paylaşmaya başladı.

Turgut Reis İlkokulu'nda Rehberlik Servisi tarafından başlatılan “Bana Bir Kitap Anlatsana” etkinliği kapsamında paylaşımlar başladı. Öğrenciler, uzaktan eğitim sürecinde okudukları kitapları, arkadaşları ve öğretmenleriyle de paylaşmak üzere yazarak göndermeye başladı.

 Okul Müdürü Hakan Can, etkinlik hakkında şu bilgilendirme ve yorumda bulundu: “ Eğitimlerine evde devam eden çocuklar birbirinden güzel kitaplar okuyorlar. Bu süreçte maceralarla dolu kitaplar okuyan, hayal güçleri genişleyen öğrencilerimizle birlikte çok paylaşımcı bir etkinlik başlatmıştık. Rehberlik Servisi olarak başlattığımız 'Bana Bir Kitap Anlatsana' etkinliğimize katılan öğrencilerimizin birbirinden güzel etkinlikleri elimize ulaştı. Karantina sürecinde okuyup en beğendikleri kitabı arkadaşlarına anlatan ve tavsiye eden paylaşımları için öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliklerin bizlere iletilmesinde yardımcı olan velilerimize ve öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.”

Renginar SALİ

YORUM YAP