Öğrenciler Bilim Şenliği’ne katıldı

Öğrenciler Bilim Şenliği’ne katıldı

15.05.2019 12:19:35

STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur! İSTKA destekli proje kapsamında kurs açan ilçemiz okulların öğrencileri İstanbul STEAM FEST Bilim Şenliğine katıldı.

TÜBİTAK 4007 Programı kapsamında desteklenen, İstanbul SEAM FEST Bilim Şenliği, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Rumeli Üniversitesi işbirliğinde, Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak'ın proje koordinatörlüğünde 08-09 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlendi.
STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur! İSTKA destekli proje kapsamında Kurs açan ilçemiz okulların öğrencileri İstanbul STEAM FEST Bilim Şenliğini ziyaret etti.
İSTKA kapsamında kurs açan okullar; Değirmenköy İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi, Prof.Dr Fuat Sezgin Fen Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Turgut Reis İlkokulu, Yavuz Selim İlkokulu, Selimpaşa İlkokulu, Namık Kemal İlkokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu, İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu, Gazi İmam Hatip Ortaokulu,Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Kavaklı Ortaokulu ve Çağrıbey Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Rumeli Üniversitesi'nde düzenlenen İstanbul STEAM FEST Bilim Şenliği'ne katıldı. Öğrenciler yapılan atölye çalışmalarını tek tek inceledi. Öğretmenleri ile beraber güzel vakit geçirdiler.
Bilim Şenliğine STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur! İSTKA destekli projeden sorumlu Şube Müdürü Erdal Aslan ile beraber Proje Koordinatörü F. Selcen Kolay, Proje Koordinatör Yardımcısı Emine Yıldırım da katıldı.
Yapılan güzel çalışmalar için İSTKA destekli projeden sorumlu Şube Müdürü Erdal Aslan Bilim Şenliği proje yürütücüsü İlker Bayrak'a ve Rumeli Üniversitesi yetkililerine teşekkür etti. Haber Merkezi

YORUM YAP