Odak’ta geleceğin piyanistlerinden resital

Odak’ta geleceğin  piyanistlerinden resital

10.05.2018 10:08:16

Odak Okulları Silivri Kampüsü'nde Piyano Dersi alan öğrenciler, velilerine resital sundu.

Odak Okulları Silivri Kampüsü, Piyano Resitali programını 5 Mayıs 2018 tarihinde Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda gerçekleştirdi. Odak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Fevzi Babalık, Odak Okulları Silivri Kampüsü Genel Müdürü Gülgün Narinç, diğer yönetici, eğitimciler ve öğrenciler programda hazır bulunurken, veliler de katılarak çocuklarının heyecanlarına ortak olup gururlandılar.
Piyano Dersi alan Odak öğrencileri, bir bir sahne alarak resitallerini sundu. Bol bol tebrik ve alkış aldılar.
Öğrencilere, resital sonunda Odak Okulları Silivri Kampüsü Genel Müdürü Gülgün Narinç imzalı “Enstrüman çalmak bir ayrıcalıktır. Emek ve sabır isteyen zorlu bir yolculuktur. Bu amaç uğruna göstermiş olduğun çabayı takdir ediyor, başarılı performansından dolayı kutluyorum.
Müziğin hep hayatında olması dileğiyle başarılar diliyorum.” yazılı Başarı Belgeleri takdim edilerek onurlandırıldılar.
NARİNÇ, TEBRİK ETTİ
Narinç, “Bir çocuk işlenmemiş hamur gibidir. Onlara şekil verebilmek siz velilerimiz ve biz eğitimcilerin görevidir. Onlara estetiksel düşünme, estetiksel davranma, özgüven kazandırma, kendilerinde fark edemedikleri yönlerini ortaya çıkarmada yardımcı olabilmek için ODAK Okulları yaratıcı, özgün, duyarlı ve çok yönlü eğitimi ile minik yetenekleri doğru yönlendiriyor.
Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla bu yıl ilkini düzenlediğimiz piyano resitalimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin izlediği gösteride minik piyanistlerimiz birbirinden güzel performanslar sergilediler.
Tüm çocuklarımızı performanslarından ötürü tebrik eder, katılımlarıyla bizi onurlandıran tüm velilerimize teşekkür ederiz.”
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP