Odak Okulları’na Baldöktü’den iade-i ziyaret

Odak Okulları’na Baldöktü’den iade-i ziyaret

17.07.2017 10:27:26

Eğitim gönüllüsü, hayırsever iş adamı Nurullah Baldöktü, Odak Okulları'na iadeyi ziyarette bulunarak, destek sözü verdi ve başarılar diledi.

Kayseri'den sonra Silivri'deki kampüslerini kuran ve 2017-2018 eğitim-öğretim yılında hizmete açacak olan Odak Eğitim Kurumları'na Kayserili hayırsever iş adamı ve eğitim gönüllüsü Nurullah Baldöktü de ilgi ve desteğini esirgemedi. Geçtiğimiz günlerde Odak Okulları yetkililerini ofisinde ağırlayan Baldöktü, 14 Temmuz 2017 Cuma günü iade-i ziyarette bulundu. Güvenlik ve sağlık sektöründen sonra eğitime yaptığı hayırlarla büyük destekte bulunan iş adamı, Odak Okulları Silivri Kampüsü'nü gezdi. Kendisini Odak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Fevzi Babalık, Genel Müdür Yardımcısı Hülya Gökpala, Ortaokul Müdürü A.Cenk Kır, İlkokul Müdürü Zehra Mülküt ve İnsan Kaynakları Müdürü Berna Doğan karşıladı. Tamamlanmak üzere olan okul binasını konuklarına gezdirerek, ileri düzey eğitim yaklaşımlarını, en üst seviye akademik başarı, sosyal ve kültürel yetkinlikler kazandırma hedeflerini, öğrenci-öğretmen-veli-toplumla etkileşim ve paylaşım içerisinde insan odaklı bir yaklaşımla, dünyadaki eğitim alanında son gelişmeleri ve teknolojiyi yakından takip ederek uygulayan, yaratıcılığı tetikleyen bir eğitim anlayışının temsilcileri olmayı seçtiklerini Baldöktü'yle paylaşan Odak Okulları yetkililerinin heyecanını Baldöktü de paylaştı.

BALDÖKTÜ'DEN DESTEK SÖZÜ
Hedeflerine ulaşma yolunda her ihtiyaç duyduklarında, yanlarında olmaya ve destek sunmaya hazır olduğunu dile getirdi. Kuruluş aşamasının tamamlanarak, hizmete açılacakları 2017-2018 eğitim-öğretim yılında kendilerine başarılar diledi.

BALDÖKTÜ'DEN ODAK OKULLARINA HEDİYE
Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünyadaki heykel ve fotoğraflarını değerleyen Nurullah Baldöktü, yeni koleksiyonunu Odak Okulları'na kuruluş hediyesi olarak takdim etti. Odak Okulları yetkilileri, böylesine değerli bir eğitim gönüllüsünden aldıkları anlamlı hediye ile çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Kendilerini onurlandıran iş adamına teşekkür ederek, okulun açılışında hep birlikte olmayı teklif ettiler. Baldöktü, bu daveti seve seve kabul etti.

ODAK OKULLARI SİLİVRİ KAMPÜSÜ
Yeni Mahalle Çizgi Sokak, No:10 Silivri adresinde, 12.000 m2 kapalı olmak üzere 18.000 m2 toplam alana sahip Odak Okulları Silivri Kampüsü anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak hizmet verecek. Giriş katında bulunan anaokuluna 5 derslik, birinci katta yer alan ilkokuluna 17 derslik, üçüncü katta ortaokuluna 17 derslik ayrılmış, ikinci katta bulunan 14 derslik ise atölyelere ayrılmış durumda. Danışma bölümünün yanı sıra, Toplantı Salonu ve veliler için Bekleme Salonu mevcut.
Her okulun kendi yemekhanesi var. 300 kişilik restoran bölümü, 400 kişilik konferans salonu, Buz Pisti, Yüzme Havuzu, Futbol Sahası ve Spor Salonu da yer almakta.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP