Nirvana Emlak hizmete açıldı

Nirvana Emlak hizmete açıldı

30.06.2018 10:52:37

Daha önce sektörde uzun yıllar çalışmış, tecrübe ve deneyim sahibi Özlem Söyler, kendi emlak ve gayrimenkul ofisini açtı.

Nirvana Emlak & Gayrimenkul; emlak alım, satım, kiralama ve yatırım danışmanlığı hizmeti vermek üzere yaklaşık 1 ay önce, Alibey Mahallesi, Kuyu Çıkmazı Sokak, No:2/B adresinde kuruldu.

SÖYLER: DÜRÜSTLÜĞÜ VE GÜVENİLİRLİĞİ ESAS ALIYORUM
Dürüst, saygın ve ilkeli bir hizmet anlayışı ile müşterilerine en uygun hizmeti sunmayı kendisine misyon edindiğini söyleyen Gayrimenkul Danışmanı Özlem Söyler, “Emlak sektöründeki müşteri memnuniyetsizliklerinden yola çıkarak dürüstlüğe, güvene ve koşulsuz müşteri memnuniyetine çok önem veriyorum, yaptığım her işte, attığım her adımda müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorum. Arsa, tarla, villa, daire alım, satım ve kiralama işlerini titizlikle, güvenilir bir ortamda yaparak takip ediyorum. Kısa sürede aldığım olumlu geri dönüşler, daha iyisini sunmak için motivasyon kaynağım oldu.
Silivrilileri hayallerindeki gayrimenkule ulaştıracak çözümlerimiz için ofisimize bekliyoruz, ziyaretinizde farkı hissedeceksiniz.” diye konuştu.

Gayrimenkul almak, satmak veya kiralamak istiyorsanız, profesyonel ve güler yüzlü bir hizmet almak için; 0212 728 61 05 – 0542 524 10 78 numaralarından veya nirvanaemlaksilivri@gmail.com hesabından Özlem Söyler'le iletişime geçebilirsiniz.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP