Namık Kemal Anasınıfında Ailemle Okuyorum projesi

Namık Kemal Anasınıfında Ailemle Okuyorum projesi

8.01.2020 14:56:07

Namık Kemal İlkokulu anasınıfında “100 güne 100 kitap” ve “Ailemle Okuyorum” adlı eTwinning projeleri kapsamında öğrencilere kitap sevgisi kazandırılırken, veliler de çocuklarıyla verimli zaman geçiriyor.

 Namık Kemal İlkokulu anasınıfında “100 güne 100 kitap” ve “Ailemle Okuyorum” adlı eTwinning projeleri 2019-2020 eğitim-öğretim yılı birinci dönemi boyunca özenle uygulandı.

Öğretmenler, projeler kapsamında öncelikle okul öncesi eğitim müfredatına uygun, çocukların gelişimine olumlu katkı sağlayacak hikâye kitaplarını belirlediler ve söz konusu kitapları edindiler. Kitapların taşınabilmesi için projenin logosunu da içeren çantalar bastırdılar. Çantalar numaralandırıldı. İçi kitap dolu her çanta her gün başka bir çocuğun evine misafir oldu. Veliler çantalardan çıkan kitapları çocuklara okudu. Böylece daha okuma yazma öğrenmeden öğrenciler okuma sevgisini kazandı ve hayal dünyaları gelişti. Veliler de çocuklarıyla kaliteli zaman geçirebilme olanağına sahip olabildikleri için mutlu oldu. Proje, önümüzdeki dönem de tüm hızı ile devam edecek. Çocuklar, başka başka kitaplar okuyarak farklı hayal evrelerinde dolaşacak.

Haber Merkezi

YORUM YAP