Mutlu çocuk, mutlu aile!

Mutlu çocuk, mutlu aile!

31.05.2020 09:30:11

Silivri Belediyesi son dönemde park iyileştirmeleri, özellikle buralara spor aktivite alanı imkanı kazandırılması ile sadece salgın nedeniyle okulların kapanmasından dolayı zor günler geçiren çocukların değil ailelerin tüm bireylerine müthiş bir imkan ve destek sunuyor.

Seçim sloganını “Mutlu Silivri” üzerine kurgulayan Volkan Yılmaz, özellikle devlet ve köy okullarına yönelik yatırım hassasiyetinden sonra çocuk parklarına da ayrı bir duyarlılık yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

GÜNDÜZ ÇOCUKLAR AKŞAM BÜYÜKLER ZAMAN GEÇİRİYOR

Yenilenen çocuk parkları çocukların yüzünü güldürürken, ailelere de spor ve stres atma ortamı sunuyor. Gündüz miniklerin eğlence alanı olan parklar akşamları gençler ve büyüklerin spor yaparak vakit geçirdiği alanlar olarak ön plana çıkmaya başladı.

AÇIK HAVADA SPOR VE STRES ATMA İMKANI

Çocukların iyileşen oyun parklarında basket sahası ve spor aletleri gençler ve aileler için de kurtarıcı imkanlar olarak dikkat çekiyor.

PARKLARIN İYİLEŞTİRİLMESİNE DEVAM

Hafta sonu Serçe Sokak ve Tunç Sokak'ta biten park düzenleme alanlarını ziyaret eden Başkan Volkan Yılmaz, çalışmaların tadını çıkartan gençler ve çocuklarla görüştü. Gençlerle sohbet eden Başkan Bey, basket hünerlerini de sergileme fırsatını kaçırmadı.

YILMAZ: BU PARKLARI BAŞTAN YAPACAĞIZ

“Şu an 3 mahallemizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün yenileri için inceleme yaptık” diyen Başkan Yılmaz yeni park düzenlemelerinin de müjdesini verdi. “Kıymetli ailelerimiz ve güzel çocuklarımız parkların en güzelini hak ediyor. Bu parkları baştan yapacağız. Çalışmak bizden, takdir sizden” paylaşımında Esentepe Çocuk Parkı, Hasan Tüfekçi Parkı, Natural Evler Çocuk Parkı, Sarıbekir Çocuk Parkı, Mavi Gök Çocuk Parkı ve Yunus Can Toprakkaya Çocuk Parkı'nın iyileştirileceğini duyurdu.

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP