Müjdat Gürsu Stadı hızla ilerliyor

Müjdat Gürsu Stadı hızla ilerliyor

24.07.2020 09:03:06

Yeni sezon için hazırlıklarına devam eden Silivrispor'da Başkan Taylan Güraslan, İBB Müjdat Gürsu Tesisleri'ndeki çalışmaları her gün yakından takip ediyor ve hem sabah hem de akşamları yaptığı ziyaretlerde gelişmeler hakkında bilgiler alıyor.

 

Silivri'deki stat sorununa büyük ölçüde çözüm getirmesi planlanan İBB Müjdat Gürsu Stadı yeni sezona yetiştirilmesi için yoğun bir mesai harcanıyor. Silivri Stadı'nın yaşanan depremde hasar görmesi ile birlikte baş gösteren stat krizinin önüne geçilebilmesi için yapılan çalışmalar meyvelerini veriyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan'ın dört bir koldan yaptıkları çalışmalar neticesinde Silivri ve kulüpleri yeni stadına kavuşmayı bekliyor. Yapılan yoğun diplomasi trafiğinin ardından İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin inisiyatifinde olan İBB Müjdat Gürsu Tesislerinin yenilenme işi hız kazandı.

 

DRENAJ TAMAMLANDI

Kaldırılan sentetik çim zeminin sıkıntılı olan drenaj problemine öncelik verildi. Tamamlanan drenaj yapılanması ile birlikte yeni getirilen ve UEFA standartlarında olan sentetik çimin serilmesi işine geçileceği gelen bilgiler arasında.

 

İLK KAT ÇIKILIYOR

Geçtiğimiz hafta kuzey kale arkasına yapılacak olan tribünler ve soyunma odalarının temeli atılmıştı. Atılan temelle birlikte ilk kat çıkılmaya başlandı. Kuzey kale arkası bölümünde ise Silivrispor soyunma odası, toplantı salonları ile birlikte ilçedeki tüm kulüplerin kullanımına tahsis edilecek olan odalar ile birlikte fitnes salonu da yapılıyor.

 

BATI TRİBÜNÜ YENİLENİYOR

İBB Müjdat Gürsu Tesislerinde mevcutta var olan ve kullanılmakta olan tribünlerin de bakamına başlandı. Buna göre tribünlerin üstünün kapanması için çatı temelleri de atıldı. Atılan çatı temellerinin ardından Batı Tribününde bulunan protokol tribünü de yenilecek ve standartlara uygun hale getirilecek.

YORUM YAP