Muhtarlardan, Silivri Belediyesine teşekkür

Muhtarlardan, Silivri Belediyesine teşekkür

18.01.2017 15:41:52

Zorlu bir kar mücadelesini geride bırakan muhtarlar Silivri Belediyesine teşekkür ettiler.

Silivri mahalle muhtarları Pazartesi günkü rutin buluşmalarında dün bir araya geldiler. Toplantıda muhtarlar karşılaştıkları konuları istişare ederken, daha iyi hizmet verebilmenin yollarını kendi aralında değerlendirdiler.

SİLİVRİ BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİLER
Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları adına Başkan Ömer Ercan, geride bıraktığımız yoğun kar yağışı dönemi ile ilgili üyeleri adına Silivri Belediyesine teşekkür etti. Silivri Belediyesinin karla mücadele ekiplerinin büyük bir özveri ile çalıştığını belirten Ercan, “Gece gündüz uyumadan köylerde vatandaşın mağdur olmaması için büyük emek sarf eden Silivri Belediye ekiplerine çok teşekkür ederiz” dedi.


SURİYELİLER KAYIT ALTINA ALINIYOR
Muhtarların gündeminde vatandaşları yeni kimlik işlemleri hakkında bilgilendirmenin yanı sıra bölgelerinde bulunan Suriyeli göçmenlerin bağlı oldukları Jandarma karakollarına bildirilmesi hususu da yer alıyor.

YETKİ KARMAŞASI GÖLGESİNDE HİZMET ÇABASI
Muhtarların çoğu bölgelerinde yetki karmaşasından doğan sıkıntılarla mücadele ettiklerini belirtirken, yetki ve bütçelerin yokluğuna ilişkin sitemlerini ilettiler, “Elimiz kolumuz bağlı ama vatandaş ile her konuda biz muhatap oluyoruz. Caminin eksikliği, sağlık ocağının sıkıntısı, kesilen elektrik kimin görevi olduğunun bir önemi yok köyde vatandaşın ilk aradığı ve derdini anlattığı kişi muhtar. Sorunların çözümü konusunda kurumlar arasında gidip gelmek bizi çok yoruyor ve yıpratıyor” diyerek.

Sevginar SALİ

YORUM YAP