MKB Metal Kiremit’ten çatıda yeni nesil çözümler

MKB Metal Kiremit’ten çatıda yeni nesil çözümler

10.07.2019 10:29:11

Kaliteli malzeme, yüksek müşteri memnuniyeti, zamanında teslim ve verilen sözlerin her zaman arkasında durarak önemli başarılara imza atan MKB Metal Kiremit; kurulduğu 2016 yılından bu yana Silivri'deki 1000 m²'lik üretim tesisinde her türlü çatı yapımında kullanılabilen, yaşam ve çalışma ortamlarının kalitesini artıran, çevreci, estetik görünümlü, uzun ömürlü metal çatı kiremitlerini ve çatı sistemlerini üretmeye devam ediyor.

Silivri'de faaliyet gösteren, sektöründe öncü kuruluşlardan biri olan MKB Metal Kiremit; yeni nesil teknolojiyle ürettiği, farklı model, renk, yüzey ve dokularda, modern ve geleneksel fark etmeksizin değişik mimari tarzlara hitap eden tasarım alternatifleriyle 2016 yılından bu yana çatılara tüm iklim koşullarına karşı 50 yıllık garanti ile değer katıyor.

TÜKETİCİLERİNE DÜNYA STANDARTLARINDA UZUN ÖMÜRLÜ, ESTETİK VE İŞLEVSEL ÇATILAR SUNUYOR
Firmasını portföyündeki ürün çeşidi ile öne çıkaran, sektörel değişimi çok sıkı izleyen, müşterinin ihtiyaçlarına göre yönlendirme yapabilen, tedarik ve hizmette devamlılık esasına dayalı, makul fiyat ve ürün kalitesiyle anılmayı hedefleyen, gelenekselden modern bir geleceğe uzanan yolda ‘Sağlam Çatı, Sağlam Yapı' vizyonu doğrultusunda hareket eden Umut E. Bakırcı; tüketicilerine dünya standartlarında uzun ömürlü, estetik ve işlevsel çatılar sunuyor. İnovatif ürünlerin yanı sıra keşif ve metraj hizmetleri ile uzman çözüm ortaklarınca verilen anahtar teslim çatı gibi hizmetleri de bir arada sunan Bakırcı; müşterilerine kaliteli ürün, kaliteli işçilik ve ekonomik fiyatlandırma seçenekleri ile çatı sistemleri konusunda hizmet vermekte…

YALNIZCA ÜLKEMİZİN DEĞİL DÜNYANIN TALEPLERİNE CEVAP VEREN BİR ŞİRKET
Çatı kaplama sektöründe Silivri'nin dünyaya açılan penceresi olan MKB Metal Kiremit; başta Afrika, Ortadoğu ve Avrasya ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli noktalarında pazar payını kararlılıkla büyütürken yurtiçinde de Silivri ile sınırlı kalmayıp Türkiye'nin dört bir yanına çatı malzemeleri ve uygulamaları konusunda oluşan değişim ile taleplere en iyi çözümü sunmak amacıyla hizmet götürüyor. Geniş renk yelpazesi, rahat taşınabilmesi, uygulama kolaylığı, dayanıklılığı, güvenilirliği, mevcut standartların çok üzerinde özelliklere sahip ürünleriyle kaliteli metal kiremidin markası olan MKB Metal Kiremit; dünya konjoktürüne dahil olmak yolunda hızlı aksiyonlar almaya devam ediyor.

BAKIRCI: DİĞER ÇATI KAPLAMA MALZEMELERİNDEN ÇOK DAHA DAYANIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ
“Türkiye pazarı bu işe biraz yabancı ancak metal kiremit; yüksek kalitesi, montaj kolaylığı ve ispatlanmış güvenilirliği sayesinde dünya çapında en fazla kullanılan çatı kaplama malzemelerinden…” diyerek sözlerine başlayan firma yöneticisi Umut E. Bakırcı, metal kiremit ve avantajları hakkında gazetemize bilgi verdi. Metal kiremit üretimindeki başarısını her geçen gün arttıran Bakırcı, şöyle konuştu: “Metal kiremit; ileri teknoloji kullanılarak, geleneksel kiremit görüntüsü verilen alüminyum-çinko alaşımlı sacın, polyester boya ile astarlanarak, üzeri doğal taş kaplı sacın kumla kaplanması ve son olarak kumun şeffaf reçine kullanılarak iklim şartlarına uygun hale getirilen bir çatı kaplama malzemesi. Metal kiremit ile kaplı çatının yapı taşıyıcı sistemine uyguladığı ağırlık 1 m²'de 7.1 kg. Dünyanın en estetik, en dayanıklı, en hafif çatı malzemesidir. Kesinlikle kırılma, çatlama, çürüme, dökülme gibi olumsuz yönleri bulunmamakta. Çatı üzerinde kolay döşenebilen basit montajı olup, enine ve boyuna birbirleriyle kenetlendiği için kötü hava koşullarından etkilenmez. Paslanmaya karşı dayanıklı olup, su geçirmez özellikte. 50 yıl garantilidir. Yapısı itibari ile yüksek ısı ve ses yalıtımı, hafiflik ve sağlamlık gibi özellikleri bünyesinde birleştirmekte. Aynı zamanda doğal taş kaplanarak üretilen metal kiremit, solmayan farklı renkleri, doku ve desenleri ile de estetiktir. Kısa vadede, dayanıklılığı ve bakım istemezliği ile de uzun vadede son derece ekonomik bir malzemedir.

“İMALATINI, SATIŞINI VE MONTAJINI YAPIYORUZ”
Metal kiremit her türlü çatı yapımında kullanılabilmekte; villa, toplu konut, site, otel, sanayi binaları, alışveriş merkezleri, kamu binaları özetle her çeşit yaşam ve çalışma alanlarına hem satışını tercihe bağlı olarak hem de uygulamasını yapmaktayız.”

“BİRLİKTE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”
Bu yılda her zaman olduğu gibi Türkiye ve dünya pazarlarındaki taleplere göre yeniliklere devam edeceklerinin mesajını vererek sözlerini tamamlayan Bakırcı, “MKB Metal Kiremit ailesi olarak, inandığımız değerlerden taviz vermeden, yerel ve uluslararası arenada müşterilerimize doğru ürün, doğru danışmanlık ve sorunsuz işçilik sunan, güvenilir çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz. Bizler, saha ekibinden satış ekibine kadar aynı enerjiyi ve heyecanı paylaşan, birbirine değer veren bir aileyiz. Daha büyük başarılara da aynı uyum ve özveriyle çalışarak ulaşacağız” dedi.

İletişim Bilgileri
Metal çatı sistemleri ile alakalı daha fazla bilgi almak ve taleplerinizi fiyatlandırmak için firmaya Kavaklı Mahallesi Çizgi Sokak No:4/2 adresinden veya 0212723 65 34 - 0538 342 77 77 numaralarından ya da www.mkbmetalkiremit.com web sitesinden ulaşabilirsiniz. Üstün özellikli, yenilikçi ürünleri ve mükemmeliyetçi hizmet yaklaşımı ile preslenmiş metal kiremit pazarına öncülük eden MKB Metal Kiremit; mutlu müşterileri arasında sizleri de görmek için sabırsızlanıyor...

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP