Miniklerin ilk satranç adımları

Miniklerin ilk satranç adımları

3.06.2016 10:59:23

Özel Çilli Anaokulu, Geleneksel 3. Satranç Turnuvası'nı 31 Mayıs 2016 tarihinde okul bahçesinde gerçekleştirdi. Anaokulu yönetiminin talebi üzerine Türkiye Satranç Federasyonu Antrenör ve Hakemleri Mustafa Turan ve Eren Ersoy minik öğrencileri bu yıl da turnuvaya hazırladı. Yapılan elemeler sonucunda finale katılacak olan öğrenciler belirlendi. 3. Geleneksel Satranç Turnuvası'nda yarışmacı olarak katılmaya hak kazanan minikleri bu heyecanlı günlerinde velileri de yalnız bırakmadı. Özel Çilli Anaokulu Kurucu Müdürleri Ayça Kışlalı ve Gülgün Narinç, sorumlu müdürü, öğretmen ve okul personeli turnuvada hazır bulundu.
Öğrencilerinin satranç öğrenmesini ve sevmesini sağlayarak onların matematiksel, duygusal ve sosyal zekalarına katkıda bulunmak, özgüvenlerini geliştirmek, dikkatli, sistemli ve disiplinli çalışmanın önemini kavratmayı amaçlayan anaokulu yönetimi, çabasını turnuvalarla taçlandırmakta. 3. Geleneksel Satranç Turnuvası da başarıyla gerçekleştirirken renkli karelere sahne oldu.
Veliler heyecanla karşılaşmaları takip ederken, minikler özgüvenleriyle dikkat çekti. Turnuva sonunda miniklere madalyaları öğretmenleri tarafından takdim edildi.
Satranç Hakemleri Mustafa Turan ve Eren Ersoy, satrancı önemseyerek, öğrencilerine sevdirerek bir adım önde olmalarına fırsat sunan Özel Çilli Anaokulu yönetimini tebrik etti.
Anaokulu yönetimi de katkılarından dolayı öğrenci ve velileri adına Turan ve Ersoy'a teşekkür ettiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP