Miniklerden öğretmenlerine sürprİz kutlama

Miniklerden öğretmenlerine sürprİz kutlama

1.12.2016 09:43:32

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hazırladıkları sürpriz kutlamayı gerçekleştirerek öğretmenlerini onurlandırdı.

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi ailesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü sürprizlerle dolu etkinliklerle neşe içinde kaydetti. Maşalacı minikleri, Müzik Öğretmenleri Mustafa Özel rehberliğinde hazırladıkları müzik dinletisini öğretmenlerine sunarak hoş bir sürpriz yaptı. Küçük kalpler, öğretmenlerine sevgilerini okudukları en güzel şarkılarla ifade ettiler. Şiirler okudular. Hazırladıkları sürpriz hediyeleri özel günlerinde öğretmenlerine sunmanın heyecanını yaşadılar. Velilerden gelen sürpriz pasta güzel dilekler eşliğinde hep birlikte afiyetle yendi. Müzikli, sözlü ve pastalı kutlamadan geriye mutlu anların ölümsüzleştirildiği hoş kareler kaldı.
Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi kurucusu Ahmet Maşalacı da öğretmenlerinin ve tüm eğitimcilerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı, kutsal mesleklerini sağlık, mutluluk ve başarıyla sürdürmelerini diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP