Minik kalplerin 23 Nisan mutluluğu

Minik kalplerin 23 Nisan mutluluğu

27.04.2016 13:01:03

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yıldönümü Cumartesi günü Gazi İlkokulu'nda düzenlenen ilçe törenin yanı sıra okullarda da özel programlarla kutlandı. Özel Çilli Anaokulu, Renkli Balonlar Anaokulu ve Yıldız Çocuk Evi'nde düzenlenen törenlerde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

ÖZEL ÇİLLİ ANAOKULU
Özel Çilli Anaokulu bazı öğrencileri ilçe töreninde dans gösterileriyle sahne alırken, bayram okulda da törenle kutlandı. Al bayrağımızın renklerinde giydikleri şık kıyafetleriyle göz dolduran minikler, bayram coşkusu yaşadı. Öğretmenleri de kendilerine eşlik etti. Günün anlam ve önemine uygun şiirler şarkılar okunarak Ata'ya minnettarlıklarını ifade ettiler. Tören, çeşitli yarışmalar ve oyunlarla devam etti. Çilli öğrencileri eğlenerek bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.


RENKLİ BALONLAR ANAOKULU
Renkli Balonlar Anaokulu ailesi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na yakışır bir tören düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemine uygun şiirler ve şarkılar okunarak bayram coşkusu daha da arttı. Bayrama özel hazırlanan pasta anaokulu Kurucu Müdürü Dilek Akbay, Sorumlu Müdürü Gizem Alibaş, öğretmen ve öğrencilerle birlikte kesilerek renkli ve çok özel anlara imza atıldı.
Akbay: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet'imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ve ilkeler doğrultusunda, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.” açıklamasında bulundu.


YILDIZ ÇOCUK EVİ
Yıldız Çocuk Evi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okul bahçesinde düzenlediği törenle kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler, öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları dans gösterilerini sundular. Başöğretmenleri Mustafa Kemal Atatürk'ün onlara armağan ettiği bayramı ellerinde bayraklarla, şiirler ve şarkılar okuyarak, dans ederek, oyunlar oynayarak kutladılar. Yıldız Çocuk Evi Kurucu Müdürü Nurten Metin, “Biz YILDIZ ÇOCUK lar, yeryüzünde çocuklara milli bayram hediye eden tek lider yurdumuzun kurtarıcısı ve kurucusu olan Yüce Önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e bir defa daha minnet dolu duygularla teşekkür ediyoruz. Her zaman onun emanetine sahip çıkarak izinde yürüyeceğiz.” açıklamasında bulundu.
Yıldız Çocuk Evi minikleri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. yıldönümünü coşku ve sevinç içinde kutladı.


Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Kanal İstanbul üzerine düşünceler
Sonraki »

YORUM YAP