Mimarsinan’da iftar coşkusu

Mimarsinan’da iftar coşkusu

30.06.2016 09:19:43

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde Mimarsinan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Silivri Mimarsinan Mahallesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Mimarsinan Mahallesinde oturan hemşerileri ile bir araya gelerek oruç açtı. Başkan Kutlu'ya yönetim kurulu üyeleri ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Kutlu ve beraberindekiler, iftar öncesinde sofraları tek tek gezerek vatandaşın Ramazan ayını kutladı. Genç, yaşlı, kadın erkek, çoluk çocuk demeden iftar sofralarına akın eden Mimarsinanlılar, serin havada hep birlikte oruç ibadetini yerine getirmenin huzuruna erişti.


KUTLU: RAMAZAN AYININ MANEVİ GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMAYI ÖNEMSİYORUZ
Sokak iftarındaki birlik ve beraberliğe dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, gönüllerin huzur içinde birbirine kenetlendiği mağfiret ayı Ramazan'ın dayanışma ruhunun, manevi huzurun ve yardımlaşma geleneğinin yaşandığı en güzel ay olduğunu belirtti. Birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe, huzurla ve bir arada vakit geçirilecek nice Ramazanlara ulaşma temennisinde bulunan Kutlu, “11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının duygu yüklü iklimine katkı koymayı çok önemsiyoruz” diye konuştu.
Mimarsinanlılar, Ramazan kültürünün en güzel örneğinin yansıtıldığı sokak iftarlarını yaşatma konusunda emek veren herkese teşekkür ederek alandan ayrıldı.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP