Mimar Sinan Mahalle Evine sürpriz ziyaret

Mimar Sinan Mahalle Evine sürpriz ziyaret

19.12.2015 12:09:59

Silivri Belediyesinin açtığı ilk Mahalle Evi'nde, Mimar Sinan'da bir Çarşamba günü daha kursiyerler, el emeği göz nuru işlerini çantalarına koyarak, umutlarının ışığında yol aldılar.
Kadın dayanışması içinde üretmeyi öğrendikleri bu çatı altında dün çabalarına şahitlik etmek için CHP Silivri ve İBB Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu ve Esma Işıklar da dün sabah ziyaretlerine geldi.

“TÜM BAYANLARI ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLU OLACAĞIZ”
Silivri Belediyesi Kültür Müdürü Duygu Kartal ve Mahalle Evleri Sorumlusu Semanur Tülay Olcay konuklarına Mahalle Evinde devam eden çalışmalara ilişkin bilgi verdi, kursiyerlerle gerçekleştirilen faaliyetler hakkında paylaşımda bulundular, "Herkese kapımız açık, Mahalle Evimizi ziyaret etmek isteyen tüm bayanlarımızı aramızda görmekten mutlu olacağız" dedi.


GENCOĞLU: İŞİN DOĞRULUĞUNU BİR KEZ DAHA HİSSETTİM
Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Saadet Gencoğlu, “Mahalle Evimizi ziyaret etmek, yapılan çalışmaları yerinde görmek arzumu Kültür Müdürümüz Duygu Kartal'a ilettim. Sağ olsun onlar da Mahalle Evleri Sorumlusu Semanur Tülay Olcay ile dün müsait olduklarını, kurs günü aralarında beni de görmekten mutlu olacaklarını söylediler. Esma Hanım'a da bilgi verdik, buluşmamıza katılmayı arzu ederse bizleri memnun edeceğini söyledik. Kırmayıp geldi sağ olsun. Kadınlarımızla bir araya gelmek, onlara bu imkânı sunan belediyemiz ve yetkilileri ile süreç hakkında fikir alışverişinde bulunma fırsatımız oldu. Kurslara devam eden kadınlarımızın düşüncelerini ve çabalarını bizzat gözlemlemekten keyif aldım. Silivri Belediyesi olarak yaptığımız işin doğruluğunu bir kez daha hissetmiş olmaktan mutluyum” dedi.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP