“Milli zaferimiz kutlu, şehitlerimizin ruhu şad olsun”

“Milli zaferimiz kutlu, şehitlerimizin ruhu şad olsun”

15.07.2020 13:18:05

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü mesajında, “Milli zaferimiz kutlu, şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Darbe girişiminin 4. yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, zaferi kutladı, şehit ve gazilerimizi şu sözlerle andı: “15 Temmuz gecesi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakâr millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı.

“FEDAKÂRLIKLARINI ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Ancak, milletimiz tek yürek olup darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak bu girişimi başarısızlığa uğratmıştır. 15 Temmuz 2016 gecesinde ölümü göze alarak kendilerini tankların ve tüfeklerin önüne atanlar arasından bazıları o gece şehit, bazıları da belki ömür boyu sürecek yaralarla gazi oldular. Onları ve gelecek nesillerin özgürlükleri adına yaptıkları fedakârlıklarını asla unutmayacağız.

“MİLLİ ZAFERİMİZ KUTLU, ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN”

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü zaferimiz kutlu, şehitlerimizin ruhu şad olsun! Allah, yurdumuzu ve milletimizi ilelebet korusun.”

Renginar SALİ

 

YORUM YAP