MHP vatandaşlarla bayramlaştı

MHP vatandaşlarla bayramlaştı

24.07.2021 10:46:23

MHP'liler Zafer Yalçın Başkanlığı ve Silivri Belediyesi Grup Sözcüleri Gökalp Erdoğan Kalaycı'nın eşliğinde Bayramın 2. Günü köylerdeydi.

Alipaşa, Küçük Kılıçlı, Büyük Kılıçlı, Beyciler, Büyük Sinekli, Çayırdere, Danamandıra, Sayalar ve Seymen'de vatandaşlarla bayramlaşan MHP'liler, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Zafer Yalçın'ın İlçe Başkanlığında, Silivri Belediyesi MHP Grup Sözcüsü Gökalp Erdoğan Kalaycı'nın katılımları ve teşkilat temsilcileri ile beraber MHP'liler Bayramın 2. Günü köylerdeydi.
“Dini ve milli bayramlar kardeşlik bağlarını güçlendiren, sıkılı yumrukları gevşeten, dargın ve küskün bakışları yumuşatan müstesna anlardır” diyen Yalçın, birlik ve beraberliğin önemine işaret etti.
“İyi günde, kötü günde her daim halkın arasındayız” mesajını veren Yalçın, salgın ile mücadelenin bitmediğine dikkat çekerken, yaşam gayesinin de tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

  1. ali ali

    mhp bayramlaşacak insanmı bıraktı istetmeliğe devam andımızı kaldırsın anayasa danıştay kapatsın ancak bağırsın silivride 5 parti

YORUM YAP