MHP’li Silivri Belediyesi örnek gösterildi

MHP’li Silivri Belediyesi örnek gösterildi

1.03.2021 16:43:06

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın geçtiğimiz günler Sol eğilimli DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesini sorunsuz imzalaması İstanbul'da 4 CHP'li belediyede grev kararının alınmış olması ile örneklendirildi.

Silivri Belediyesi EZGİ A.Ş bünyesinde çalışan 774 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ezgi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Koçoğlu, Silivri Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Gürbüz Pehlivan, Genel-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Adil Çiftçi ve işçi temsilcilerinin katılımıyla geçtiğimiz günler imzalanması İstanbul'da örnek gösteriliyor.

01.01.2021 – 31.12.2021 tarihleri arasındaki 1 yılı kapsayan toplu iş sözleşmesi Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Genel-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Adil Çiftçi tarafından imzalandı.

“EN GÜZEL CEVAP MHP'Lİ SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN GELDİ”

www.ozgurifade.com.tr Sol tandanslı haber sitesi Silivri Belediyesini toplu iş sözleşmesi konusuyla örnek göstererek gelişmeleri okuyucularına şöyle duyurdu: “İstanbul Anadolu yakasında belediye yönetimleri tarafından 7 aydır sürüncemeye sokulan belediye işçilerinin toplu sözleşmelerinde imzalar atılmayınca; 4 tane CHP belediyede (Ataşehir, Kadıköy, Kartal ve Maltepe) işçi grevleri üzerinden CHP yandaşlarının DİSK ve Genel -İş Sendikasına yönelik karalama faaliyetleri hız kazandı.

CHP'liler kendi partilerinin belediyelerinde süren grevleri AMA'larla ve PANDEMİ bahaneleri arkasına sığınarak karalarken; başka partilerin belediyelerinde niye grev yapmıyorlar ifadeleri ile DİSK'i, Genel İş Sendikasını ve belediye emekçilerini töhmet altında bırakmayı sürdürüyorlar. Yandaşlık ve particilik anlayışı ile emekçilere karşı yapılan bu haksız ve mesnetsiz suçlamalara en güzel cevap İstanbul'da MHP'nin tek belediye olan Silivri'den geldi.

Silivri Belediyesinde örgütlü olan Genel İş Sendikası ile belediye arasında süren görüşmeler grev kararı asılmadan ve belediye işçileri greve çıkmadan çözüme kavuşturularak toplu iş sözleşmesi imzalandı.”

“MHP'Lİ SİLİVRİ BELEDİYESİ İŞÇİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ”

Şehri Siyaset İnternet Sitesi de konuyla ilgili haberinde “CHP'li Belediyeler işçilere zulüm ederken MHP'li Silivri Belediyesi işçilerin yüzünü güldürdü” ifadelerine yer verdi.

ÇERKEZİOĞLU SİLİVRİ'Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ

DİSK'in CHP'li Belediyelerde grev kararına kolay gittiği eleştirisini yanıtlayan Genel İş Sendikası'nın bağlı olduğu DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, MHP'li Silivri Belediyesi ile yapılan anlaşmayı örnek gösterdi.

YORUM YAP