MHP’den Silivri Gıda Bankasına 100 yardım kolisi

MHP’den Silivri Gıda Bankasına 100 yardım kolisi

13.05.2020 22:09:42

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Zafer Yalçın Başkanlığında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere Silivri Gıda Bankası'na 100 adet erzak kolisi yardımında bulundu.

Silivri Gıda Bankası'na yapılan yardımda MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın'a İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Şenoğlu Türkyılmaz, Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Sultan Aşkın ve Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan eşlik etti.

YALÇIN: YARDIMLAŞMAYI İHMAL ETMEYELİM

İlçe Başkanı Yalçın yardım sonrasında açıklamalarda bulunurken, “Tüm dünyayı etkisi altına alan zorlu süreçten geçtiğimiz şu günlerde birlik beraberliğimizi üst seviyelere çıkarmalıyız. Bizlerden yardım eli uzatılmasını bekleyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız var. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sesine kulak vermek için bugün Silivri Gıda Bankasına 100 koli erzak teslim ettik. Her ne olursa olsun yardımlaşma konusuna siyaset üstü ve samimi bakmamız gerekmektedir. Belediye Başkanımız olkan Yılmaz'ın birçok faaliyetinin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine yardım konusundaki çalışmalarını da takdir ediyoruz. Mübarek Ramazan Ayı'nın hürmetine yaşadığımız bu zor günleri atlatmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımızı birlik olmaya davet ediyorum. İmkânı olan herkese de elinden geldiğince mazlumlara yardım eli uzatmaları için çağrı yapıyorum" dedi.

YORUM YAP