MHP’den Şehit ve Gazi Yakınları için müdürlük önerisi

MHP’den Şehit ve Gazi Yakınları için müdürlük önerisi

10.12.2019 11:56:46

 

Volkan Yılmaz'ın Grup Başkan Vekilliğinde İBB MHP Meclis Üyeleri sundukları önerge ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Müdürlüğü kurulmasını teklif ettiler.

MHP Grubu, Aralık Meclisinde İBB Başkanlığına Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Müdürlüğü kurulmasını önerge ile teklif etti.

MHP Grubu adına Volkan Yılmaz, Şenoğlu Türkyılmaz, Ahmet Uzun ve Doğan Gürsoy imzasıyla İBB Meclis Başkanlığına sunulan önergede söz konusu talep şu şekilde ifade edildi: “İstanbul sınırları içerisinde yaklaşık 10 bin civarında Şehit ve Gazi yakınlarına hizmet veren ve destek olan Büyükşehir Belediyemiz bu hizmetlerini, hali hazırda İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Hakla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Şehit ve Gaziler Koordinatörlüğü eliyle yürütmektedir.

Gazilerimizin, yakınları ve şehit yakınlarına İBB'nin daha etkin hizmet sunabilmesine imkan sağlamak için Koordinatörlük seviyesinde var olan birimin; İBB Kuruluş şemasında “Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Müdürlüğü” olarak yapılandırılmasını arz ve teklif ederiz.”

MHP Grubu tekliflerinin gündeme alınıp, komisyona havale dilmesini istedi.

Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Yıkıma başlandı
Sonraki » Tebrikler

YORUM YAP