MHP'den birlik kahvaltısı

MHP'den birlik kahvaltısı

14.10.2019 11:11:21

MHP Silivri İlçe Başkanlığının pazar günü düzenlediği kahvaltı programı, teşkilat mensuplarını bir araya getirdi. 

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen pazar kahvaltısı Palmiye Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımla kaydedilen teşkilat toplantısında MHP İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve Hayati Arkaz, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, Tekirdağ 24. Dönem Milletvekili Bülent Belen, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili hazır bulundu.

YALÇIN: BİR TAKIM OYUNLARLA TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜN KESİLMESİ İSTENİYOR

Açılış konuşmasında Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “MHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak yaptıklarımız ve özellikle gelecekte yapacaklarımıza yönelik bir nevi hazırlık amacı taşıyan bu toplantımızın hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Hepinizin malumu olduğu gibi ülkemizin son dönemlerinde içten ve dıştan zor bir süreçten geçmektedir. Mahalli idareler seçimiyle başta İstanbul olmak üzere bazı büyükşehir belediye başkanlarının değişmesi vesile kılınmak suretiyle planlı bir şekilde siyasi bir kaos yaratma teşebbüsleri artmıştır. Eş zamanlı olarak da yıllardan beri süregelen terör saldırıları farklı bir boyut katılarak güney sınırlarımızda Irak ve Suriye sözüm ona bağımsız bir Kürdistan kurdurma gayretleri hız kazanmış ve Türkiye köşeye sıkıştırılmak istenmiştir” dedi.

“DUALARIMIZ, ŞANLI ORDUMUZ VE KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZİN ZAFERİ İÇİNDİR”

MHP'nin Barış Pınarı Harekatı'nın yürekten ve tam bir destekle arkasında olduğunu açıklayan Zafer Yalçın, “Oynanan oyunu bozmak ve devletimizin varlığına kasteden her türlü terör ve teşebbüslerinin yok edilmesine yönelik silahlı kuvvetlerimiz Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmış bulunmaktadır. Partimiz bu harekatın haklılığına inanmakta ve tam destek vermektedir. Başarıyla sonuçlanacağına inandığımız bu harekatta görev alan bütün askerlerimizi Cenab-ı Allah korusun, ordumuzu muzaffer eylesin” şeklinde konuştu.

YILMAZ: BİZLER İNANMIŞLAR ORDUSUYUZ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, duygulanarak yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Kurucu Genel Başkanımız Alparslan Türkeş ve Genel Başkanımızın da her zaman ifade ettiği İstanbul'da yerel yönetimlerde bir belediye başkanlığı kazanmak bizlere nasip oldu. Genel Başkanımın ifade ettiği gibi önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben deyip hizmet aşkıyla, mücadele azmiyle bu hizmeti yapabilirsek bu surda açılan gediğin bir anlamı olur. Biz varlık sebebi olarak gördüğü devleti için o devleti ebed müddet kılma ülküsünü kendine şiar edinmiş, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesi olan Türk milliyetçiliğini bu devletin, bu milletin her noktasına nakşetmek için yemin etmiş, her türlü bedeli ödemiş ama ödemeye de gönüllü olan bir siyasi gelenekten gelen inanmışlar ordusuyuz.

“ÜLKÜCÜ VİCDANI TEMSİL ETME NOKTASINDA HİZMET EDECEĞİM”

Her platformda söyledim; Silivrililik ruhu altında Silivri'nin problemlerini kendine dert keder edinmiş insanlar bir araya geldiğinde göreceksiniz ki, bu şehirde yan yana gelmesi imkansız denen insanlar, o problemlerin etrafında el ele tutuşacak. Silivri'de bunlara şahit olacağız göreceksiniz. Parti ayırmaksızın herkesi kucaklayacağız. Bunları hamaset yüklü söylemler olarak söylemedik. Bunları yönetim ve eylem anlamında Silivri yavaş yavaş görmeye başladı. Pergelin sabit ucuyum, herkese aynı mesafedeyim. Bu çok zor uzandığımız, yakaladığımız fırsatı şahsi menfaatleri öne koyarak değerlendiremeyiz. Seçim zamanında da söyledim; en çok bana arkadaşlarım kızacak. Omzumuzda çok ciddi bir yük var, bu yükü taşımamız lazım. Bu yükü taşırken 50 yıllık harekete leke düşürmeden, gölge düşürmeden yapmamız lazım. Bunları yapmaz, daha öneki siyasi anlayış gibi Silivri'nin kaynaklarını çar çur edersek, garip gurebanın hakkını kendi çıkar çevrelerimize peşkeş çekersek yazıklar olsun bize. Onun için ben sizden yol arkadaşlığı, fedakarlık istiyorum. Hak, hukuk, adalet çevresinde yönetilirse göreceksiniz mutlu bir Silivri'ye hep beraber ulaşacağız.” Başkan Yılmaz, sözlerini Türkiye'nin terör unsurlarına yönelik başlattığı ‘Barış Pınar Harekatı' ile ilgili Mehmetçiğe başarı dileğinde bulunarak tamamladı.

GÜR: OMUZLARIMIZDA SORUMLULUK YÜKÜ VAR

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, gerçekleştirdiği konuşmasında, “MHP adına İstanbul'da Cumhur İttifakı çatısı içinde bir tarih yazdınız. Tarih sizi mutlaka yazacaktır, kıymetle değerlendirecektir. Onun için bu başarıda imzası olan dava arkadaşlarıma, cumhur ittifakının bütün paydaşlarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Elbette bu büyük bir başarıdır ancak başarı sürdürülebilir olursa geleceğe taşınabilecek bir hadise olur. Belediye Başkanımızın Silivri'ye yapacağı hizmet, yatırım, çaba gayret önümüzdeki 5 yılın haritasını bize sunacaktır. Hem belediye başkanımızın, hem ilçe başkanımızın, hem siz değerli dava arkadaşlarımın omuzlarında büyük bir sorumluluk vardır. 5 yıl sonra İstanbul'da yapılacak olan yerel seçimlerde Silivri'de yapılacak hizmetlerin karşılığını görmek isteriz. Belediye başkanımızın yapacağı hizmetlerde destek olmanızı, işini kolaylaştırmanızı hassaten istirham ediyorum. Belediye başkanımızın burada eli kolu rahat olursa, hizmetlerini o manada güzelleştirirse 2024'te İstanbul'da MHP için başka bir kapının açılmasına birlikte vesile oluruz” dedi. Gür konuşmasını Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacı taşıyan Barış Pınarı Harekâtı'na ilişkin destek açıklamasıyla noktaladı.

ERDEM VE ARKAZ'DAN SURİYE'DEKİ ASKERLERİMİZE BAŞARI DİLEKLERİ

Programda ayrıca birer konuşmada MHP İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve Hayati Arkaz gerçekleştirdi. Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili süreç hakkında konuşan Erdem ve Arkaz, operasyona katılan tüm askerlerimize kolaylıklar ve başarılar diledi.

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Ömür boyu mutluluklar
Sonraki »

YORUM YAP