MHP’de bayramlaşma

MHP’de bayramlaşma

15.08.2019 10:50:04

Milliyetçi Hareket Partililer, Kurban Bayramının 3. gününde ilçe merkezinde buluşarak bayramlaştılar. İlçe Başkanı Zafer Yalçın, birlik ve beraberlik vurgusunda bulunurken, sorumluluk hatırlatması da yaptı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatında, bayramın üçüncü günü bayramlaşma gerçekleşti. Zafer Yalçın'ın başkanlığında, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililerin katılımıyla gerçekleşen bayramlaşmada ilçe başkanı “Birlik ve beraberliğimizin en güzel anlarını yaşadığımız bayramlar, milletimizin huzur bulduğu müstesna günlerdir” dedi.
Yalçın, birlik ve beraberlik vurgusunda bulunurken, “Ülkemizin geçtiği zorlu sürecin ciddiyeti milletimizce iyi bilinmektedir. Bizlere düşen görev bir olmak, beraber olmak, tek vücut durmaktır. Türk milletinin tarihe not düşen şanlı mazisindeki başarıları birlik ve beraberlik anlayışından kaynaklanmıştır. 2023 yolunda "Lider ülke Türkiye" hedefine yine birlik içerisinde ulaşacağından şüphe yoktur” mesajlarını bayramda partilileriyle paylaştı.

Haber Merkezi

YORUM YAP