Mezun öğrencilerimizden yeni tecrübe ve başarılar

Mezun öğrencilerimizden yeni tecrübe ve başarılar

11.01.2021 10:07:05

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, başlattığı “Her güne bir mezun” projesi kapsamında öğrencilerinin eğitim, beceri, tecrübe ve başarılarını takip ederek paylaşmayı sürdürüyor.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi kapsamında Hande Kanlı ve Dilara Çapan adlı öğrencilerinin mesleki yolculuklarını, tecrübe ve başarılarını paylaştı.

HANDE KANLI

Hande Kanlı, Lise stajlarını 2011-2012 yıllarında Wow Airport Hotel & Convention Center /Wow İstanbul Hotel & Convention Center Pastane alanında tamamladı. 2014 yılında okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanından mezun oldu.  2014-2018 yılları arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi - Konaklama İşletmeciliği Bölümünü tamamladı. Üniversite stajını Eser Premium Hotel & Spa'da Muhasebe Coast alanında yaptı. Üniversitede bünyesinde 2 yıl boyunca bölümüne bağlı olan Taş Oda ve Kahvaltı Salonu'nda kısmi zamanlı olarak  mutfak departmanında çalıştı. Mezun olduktan sonra 2 ay Flamingoköy'de SoğUk Mutfak BöLüMüNde çalıştı.  2019 Ağustos'tan beri Erkanlı Country Resort Spa & Riding Clup ta Ön büro departmanında çalışmakta, aynı zamanda Müdür YardımcılığI görevini sürdürmekte.

DİLARA ÇAPAN

Dilara Çapan, 2013 yılında Yiyecek Ve İçEcek Hizmetleri Alanı Mutfak BöLüMüNden mezun oldu. Lise eğitimi sırasında dönem birincisi oldu. Lise stajını Beltur AŞ Mutfak Departmanında ve Park Otel'de tamamladı.

Liseden sonra İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı. Mezun olduktan hemen sonra Silivri'de bulunan Maşalacı Hukuk Bürosunda işe başladı. Bunun yanında eğitim sektörüne de adım atarak Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin genel koordinatörlüğünü üstledi.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, öğrencilerini tebrik ederek, hayatlarında başarı, mesleki yolculuklarında başarı dileğinde bulundu.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP