XXXXX

Mescit/cami yapılacak!

Eski Devlet Hastanesi yerinin değerlendirilmesiyle ilgili süreç devam ediyor. İBB'de oybirliğiyle planlarda alanın cami yeri olarak işlemesinin ardından, Silivri Belediyesi kavşak projesini gündeme taşıdı. Esnaf ise eski devlet hastanesi günlerinin parlaklığı özlemi içerisinde. Işıklar, kavşak projesi ile birlikte aile hekimliklerine yer ayrılmasının da mümkün olduğunu söyledi. Keza AK Parti İlçe Başkanı da "Cami olacak ama sağlık tesisi olarak ne yapılabilir yetkililere danışırız” dedi.
Bu konuda hatta her konuda olduğu gibi iktidar ile muhalefet ne kadar farklı şeyler savunursa savunsun halkın talep ettiği noktada buluşmak zorundalar. Halkın istediğini yerine getirir gibi yapıp, kendi bildiklerini okuma konusunda da ustadır siyasetçiler.
Halk, iktidarın da muhalefetin de ayağına kadar gitti… Bakalım onlar ne zaman lütfedip bir araya gelecekler; birlikte hareket etmeme konusundaki ısrar ve inatları ile hangi yeni tartışmaların fitilini ateşleyip şu soğuk günlerde, siyasetin havasını ısıtacaklar.
Karakaş, dün kendisini ziyaret eden bölge sakinlerine; "Sizin istediğiniz gibi bir mescit yapacağız” derken çok şeyi ifade etti aslında. Benim anladığım kadarıyla eski devlet hastanesi ile ilgili karar verilmiş. Kıyısından köşesinden ne değiştirilir onu zaman gösterecek.

PİRİ MEHMET PAŞA RESTORASYON İÇİN GÜN SAYIYOR
Caminin restorasyon projesi ile ilgili teklifler alınmaya başlandı. 1-2 ay içerisinde caminin ibadete de kapatılacağını açıkladı AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş. Cemaatin mağdur edilmemesi için bir takım çareler düşünülüyor. 5 trilyon kaynak ayrılan projenin bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

BASIN KENT 1 BÖLGESİNE OKUL VE CAMİ
Basın Kent 1'in bölgesinde uzun zamandır ihtiyacı hissedilen okul ve cami yatırımının kazandırılması ile ilgili süreç neticelendirilmek üzere. Planlama aşamasında askı ve itiraz dönemlerinin ardından söz konusu yatırımların bölgeye kazandırılacağını AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş dün müjdeledi.

HAYIRLI OLSUN
Deniz Bank Silivri Şubesi Portföy Yöneticisi Gülşah Can Eser, Beylikdüzü'ne atandı. Yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum.

GÜNÜN SÖZÜ
''En iyi değilim, en kötü de…
En cömert değilim, en cimri de…
En kibirli değilim, en mütevazı da…
Hiç kimseyi kandırmamış değilim, herkesi aldatmış da…
Kimseyi yarı yolda bırakmamış değilim, herkesi satmış da…
Hep iyiliğimden kaybetmiş değilim, kötülük yapa yapa kazanmış da…
Çok başarılı olduğum günler de oldu, dibe vurduğum da...
Sevgi dolu değilim, nefret dolu da…
Barışçıyım, biraz da savaşçı…
Biraz güçlüyüm, biraz zayıf...
Biraz iyiyim, biraz kötü…
İyi, kötü… İnsanım... ''
William Shakespeare

YORUM YAP